FUEGO - “Nu ştiu cum se face că azi, dimineața m-a trezit cu o poftă de... papanaşi”, FUEGO MUSIC Official, 16 martie 2015

FUEGO - “Nu ştiu cum se face că azi, dimineața
 m-a trezit cu o poftă de... papanaşi”, 
FUEGO MUSIC Official, 16 martie 2015


„Diminetile mele-s, vorba cântecului, cu multă energie. Întotdeauna am simțit ca dimineața ne planifică dispoziţia, ne conferă starea aferentă zilei respective şi, peste toate, tălmăceşte oarecum un plan al continuării.
Nu ştiu cum se face că azi dimineață m-a trezit cu o poftă de... papanaşi. Nu fac preferinţe, să știți. Pot fi şi moldoveneşti şi din zona Munteniei, chiar şi dobrogeni sau basarabeni. Buni să fie!
Propun să dospiţi reteţele şi să-mi oferiţi în dar bunătăţile, calorice ce-i drept, în aprilie. Rezist până atunci, nu vă faceți griji!
Le aștept în aprilie, atunci când plec la drum cu turneul naţional “TRĂIESC”. Voi avea nevoie de energie pentru a fi în formă pe scenă. Ca să nu mai vorbesc de orchestra mea, instrumentişti talentaţi, care vor cânta live, timp de două ore, alături de mine, din Brașov la Ploiești, până la Constanța, Galați, Focşani, Iași, Bacău, Bârlad, Adjud, Chişinău, Bălţi.
Până ne vedem şi până vă apucaţi de preparat papanaşii, vă doresc o săptămână pe cinste, în care să vă faceți toate poftele!”
Paul Surugiu – Fuego
16 martie 2015


Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger