FUEGO - “Ieri am avut un tur de forță prin țară”, FUEGO MUSIC Official, 16 august 2015

FUEGO - “Ieri am avut un tur de forță prin țară”, 
FUEGO MUSIC Official, 16 august 2015


“Nu știu dacă v-a mai spus asta cineva vreodată, sau ați simțit-o pe propria piele, dar trăim într-un spațiu al contrastelor de tot felul. Și aici nu mă refer la cele poetice, romantice, ci efectiv la diferențele majore între oamenii pe care-i vedem zilnic. Mie îmi e dat să văd asta de pe scenă. Să văd oameni care-o duc modest, dar care se bucură de muzică și viață și unii care n-au griji, dar care nu sunt atinși de mesajele cântecelor.


Cred că oricum ar fi viața, trebuie să-i căutăm valorile și să dăm și noi cu ea de pământ atunci când ne întoarce spatele. Vă zic asta pentru că ieri, am avut un tur de forță prin țară. Vreo șase spectacole pentru românașii mei, care m-au așteptat cu sufletul la gură, unii chiar până după ora 12 noaptea.


Și-am cântat și prahovenilor, ialomițenilor, ilfovenilor și acelora care au vrut ca muzica mea să fie parte din sărbătoarea lor. Dar nu știu dacă asta e interesant. Ce e cu adevărat minunat este faptul că lumea are nevoie de bucurie pentru a trece peste nebuniile zilnice. Are nevoie de relaxare, de un strop de extravaganță. Și eu le-am adus asta ieri, așa cum fac de fiecare dată pe unde merg. Cânt cu foc ca să-i determin să-și creeze clipe de fericire, jucând și ascultându-mă. 


Și pentru că vă eram dator cu un răspuns, vă spun că numele cățelului meu este, după lungi dezbateri, SIMBA! Așa că acum pornesc iar la drum! Nu ratați de la 20.00, emisiunea mea de pe Favorit TV! Zi faină!”


Paul Surugiu - Fuego
16 august 2015


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger