FUEGO - “Ne uitam la viitor, raportandu-ne la trecut”, FUEGO MUSIC Official, 4 august 2015

FUEGO - “Ne uitam la viitor, raportandu-ne la trecut”, 
FUEGO MUSIC Official, 4 august 2015


“Așa-i, dragilor, după cum ați ghicit, ma port prin Paris, pe mal de Sena. Cum nu sunt genul care sa zăbovească prea mult, neavând răbdare, după o zi de odihna si boemie, am pornit la explorat Parisul, cu harta, ca un turist european conștiincios. 


Trebuie sa va spun ca poate nu-i cea mai curată, ori atrăgătoare capitala, in schimb e bine pusa la punct pe partea turistică.


Si mi-am zis ca trebuie musai sa caut si sa duc o floare la mormântul celor ce, prin bucuria de a cânta, au schimbat pentru totdeauna muzica mondiala, in faimosul cimitir Pere Lachaise. Primul popas - la romanul nostru faimos, George Enescu, unde am găsit, spre surprinderea mea, flori si lumânări si câțiva străini veniți sa-i aducă un omagiu. Câți romani ii vizitează oare, casa memoriala de la Botoșani sau cea din Sinaia?


Apoi am trecut pe la Chopin si după lungi căutări, am găsit si locul in care odihnește marea EDITH PIAF. De ce-am vrut sa va spun asta? Pentru ca noi nu exploatam cimitirul Bellu si nu-i acordam, măcar simbolic, importanta cuvenita. Am mai zis - ne uitam la viitor, raportandu-ne la trecut!”
Paul Surugiu - Fuego
4 august 2015


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger