Fuego, ÎNGENUNCHEAT de Maria Callas la Paris!, Ziarul “Ring”, 20 august 2015

Fuego, ÎNGENUNCHEAT de Maria Callas la Paris!, 
Ziarul “Ring”, 20 august 2015


Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de Fuego, e activ chiar şi în vacanţe. Dacă în restul timpului cântă, pictează, lansează albume şi scrie, în vacanţe preferă să viziteze, să cunoască tradiţiile şi cultura locului unde a poposit. În cea mai recentă vacanţă, Fuego a îngenuncheat în faţa celei mai mari soprane a lumii.



Recent, Fuego s-a fotografiat cu o serie de oameni celebri alături de care a trăit momente unice. I-a cerut mâna şi un autograf celei despre care spune că a fost una dintre cele mai mari soprane ale lumii, Maria Callas, apoi a stat la un pahar de vorbă cu Gerard Depardieu, a cules tot felul de ponturi de la Picasso şi Da Vinci şi a cântat în duet cu marea Edith Piaf.
Întâlnire cu Edith Piaf şi Ray Charles





Toate acestea au fost posibile la Muzeul figurilor de ceară din Paris, despre care artistul afirmă că e cel mai spectaculos dintre toate cele pe care le-a văzut în lume. „Nu-i de ici, de colo să te poţi întâlni cu Edith Piaf sau Ray Charles, ori să te poţi fotografia cu marii lideri ai lumii, cei care ne decid soarta tuturor. Recunosc că am avut privilegiul acesta. Numai că îl puteţi avea şi voi la Muzeul Grevin, din Paris. Un adevărat spectacol încă de la intrare. Totul e construit în conformitate cu tema şi domeniul de activitate al fiecăruia. Fie că e o sală de spectacol sau o scenă de luptă, totul e aşezat ca la carte. Până şi muzica şi lumina contribuie la starea aceea ce te duce până în perioada în care au trăit marile personalităţi. De obicei, nu sunt un împătimit al pozelor de acest tip, dar acum n-am rezistat tentaţiei. Pur şi simplu ai impresia că stai lângă ei de-adevăratelea. Ar trebui să se conceapă şi la Bucureşti un astfel de muzeu. Poate în felul acesta ne vom aduce aminte de cei care au făcut cultura românească”, a mărturisit Fuego pentru „ring”.




Duminică e ziua sa de naştere
Pe 23 august, Fuego împlineşte 39 de ani, dar se simte mai tânăr ca niciodată. Tot atunci lansează şi un album de muzică populară împreună cu maestrul Nicolae Botgros, iar seara, colegii săi - de la Mirabela Dauer şi Gabriel Dorobanţu până la Sofia Vicoveanca şi Irina Loghin - i-au pregătit o surpriză de proporţii în cadrul emisiunii sale de la Favorit TV, la ora 20.00. „Nici eu nu-mi prea dau seama cum a trecut timpul. Dar mă bucur pentru că fiecare an nou e o provocare, o competiţie în a fi mai bun decât cel care a trecut. Când eram mic, credeam că defilările de 23 august sunt pentru mine, acum, în schimb, vreau să păstrez cât mai mult aceste clipe, să le am amintiri pentru cândva. Are vârsta vreo importanţă în viaţă noastră? Eu cred că-i doar o cifră frumos concepută pentru a fi notată pe tortul pe care-l primim”, ne-a mărturisit Fuego.





"În Muzeul de ceară, francezii, în afară de câteva staruri mondiale, îşi promovează propriile valori, de la scriitori la muzicieni.”, FUEGO
"Am vizitat mai toate muzeele de ceară europene, dar niciunul nu e la acelaşi nivel cu Muzeul Grevin din Paris.”, FUEGO

Autor: Delia Niculae
Sursa: Ziarul "Ring"
20 august 2015

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger