La mulţi, mulţi ani PAUL SURUGIU - FUEGO, cu gând de lumină şi suflet!, Fan Club Fuego Romania, 23 august 2015

La mulţi, mulţi ani PAUL SURUGIU - FUEGO, 
cu gând de lumină şi suflet!, 
Fan Club Fuego Romania, 23 august 2015


"A mai trecut un an, cu soare cald și blând, sau vreme rea”… Astăzi îl sărbătorim pe cel mai frumos şi simplu slujitor al cântului şi versului românesc: Paul Surugiu - Fuego.
Fuego a împărtăşit cuvântul muzical oferind atâtea prilejuri de radiografie a emoțiilor.
Parcursul vieţii sale artistice a fost unul curat și demn. N-a ţinut cont de curente, de modă, nu s-a luat după nimeni, ci doar după instinctul său. Înzestrat cu talent, dăruit total scenei, pe parcursul a peste 20 de activitate artistică, a reușit să aibă un public “ales”, după chipul şi asemănarea sa. Astăzi, “ardeleanul” nostru drag, împlinește 39 de ani. Într-un suflet românesc, îi urăm mulți ani fericiți, plini de realizări, conturați de aceeași omenie caracteristică.


A sosit ziua în care, an de an, mii şi mii de gânduri se îndreapta spre tine cu dragoste şi cu multã preţuire. Este o zi specialã în viaţa ta, dar şi în viaţa noastrã, pentru cã, de 39 de ani, am devenit mai bogaţi, mult mai bogaţi. Totul este ca o poveste, poveste ce a început într-o frumoasã zi de august…
 Ce „istorie a florilor”, (cum spune Cioran), e mai adevărată decât parfumul lor, ce cunună se-mpleteşte mai adorabil cu orizontul, decât curcubeul, ce voce poate aduce sufletului alinare, decât cea izvorâtă tot de acolo - din suflet?
Fiecare dintre noi avem o poveste. Poveşti de viaţã aşternute în goana condeiului care au fost scrise sau care doar au lãsat urme în suflet. Povestea ta continuã, se scrie încã, și atât de frumos se scrie…
Muzica ta, este pentru mulţi dintre noi o poveste în care ne regăsim, dar, totodatã, este şi medicametul vieţii. Iubirea face imposibilul posibil  „Viaţa este o cãlãtorie, iar noi toţi suntem nişte cãlãtori, bieţi pribegi prin aceastã lume”, în care ducem şi purtãm comori. Dar pentru noi, oamenii sensibili, frumoşi, cea mai de preţ comoarã este muzica sufletului trãitã prin marii nostri artişti. Iar tu eşti artistul care a cucerit şi a pãtruns în inimile şi sufletele tuturor! Ideal, de-a lungul unei vieţi, ar fi sã adunãm cât mai multe comori, prieteni adevãraţi  şi viaţa sã ne fie mereu o armonie.
Cuprinși fiind de emoţie, respect şi recunoştinţã,  ne-am tot gândit, preţ de mai multe zile, cum sã putem exprima, cât mai bine și mai simplu, în câteva rânduri, ceea ce-ţi dorim acum, cu ocazia împlinirii a 39 de veri. Nu ne simțim capabili să scriem ceva mai bun decât am scris anul trecut şi nici măcar egalizator. De aceea, lăsăm gândurile să vorbească pentru noi, în măsura capabilitãţilor.
Şi fiindcă e aniversarea ta, îţi dorim ca fericirea, succesul, iubirea, sănătatea şi toate celelalte valori esenţiale să-ţi proiecteze o viaţã frumoasã şi lungã. Să ai parte de tot ceea ce merită un om deosebit, un om sensibil şi talentat!


Intotdeauna când se apropie un moment aniversar, ne întrebăm ce e de fapt în spatele acelei clipe festive. Ce sãrbãtorim de fapt? De ce simţim cã e un moment deosebit şi care sunt sentimentele care dominã atmosfera? Este un moment în care punem în balanţã trecutul şi viitorul, iar în aceste clipe cred cã privirea noastrã se îndreaptã întotdeauna spre acesta din urmã - spre ce va fi. Fără să ignoram sau sã uitãm trecutul. Iar TU, pentru noi, eşi trecut, prezent şi viitor. Muzica ta  va dãinui, va trãi atât cât suflete sensibile vor exista!
Unii pot spune cã sunt vorbe mari,  dar nu ne temem de ele, mai ales atunci când vorbim despre marile noastre valori,  încercând sã le facem credibile şi fireşti. Şi mai credem că, demn de remarcat atunci când vorbim despre artişti de valoare, este faptul că, acolo unde dialogul cerebral se sfârşeşte începe dialogul emoţional şi cel al inimii. Continuăm cu tãrie sã credem cã artiştii au un cuvânt serios de spus şi aduc beneficii imense oamenilor. Avem nevoie de hrană sufletească şi credem că numai muzica poate opera cu sufletul omului. Pentru această hrană sufletească voi, artiştii, navigaţi între lumea reală şi lumea noastră interioară, plină de zbucium şi suferinţă, din care se naşte cuvântul fierbinte care operează cu intimitatea sufletească a oamenilor.
Pentru glasul tãu unic, pentru talentul tãu şlefuit cu atâta inteligenţă şi ambiţioasă stăruinţă, ai primit recompensa maximă: dragostea credincioasă şi definitivă a publicului. Parfumul inconfundabil al voci tale, galeria de şlagãre nemuritoare dãruite cu atâta drag oamenilor, longevitatea şi ştacheta permanent ridicatã a prestaţiilor artistice, te-au facut foarte iubit, chiar adulat în anumite perioade, încât numele tãu, o spunem cu toatã convingerea,  va deveni unul de patrimoniu, iar aceasta este şi va rãmâne cea mai bunã dovadã a iubirii cu care publicul te înconjoarã neîncetat.
E o minune sã asculţi chemarea muzicii şi, îndrăgostit de ea, să te tot înalţi pe treptele unei scări de mătase până acolo, undeva sus, unde viaţa îţi făureşte fascinanta bucurie a evoluţiei spiritului prin artă. Şi, Doamne, cât de minunată e arta cântului!


De fiecare datã când urci pe scenă, îţi pui sufletul în palmă şi faci risipă de iubire şi lumină interioară, o lumină care cuprinde întreaga sală, lãsându-l sã coboare ca un văl de mătase din glasul şi inima ta. Urci pe scenă şi povesteşti, cu sinceritate, nostalgic, vesel, cu o uşoară tristeţe în glas uneori, cu amintirile tale umpli de frumuseţe sufletele noastre şi apoi cânţi fascinant, ca întotdeauna. Iar noi, publicul tãu drag, ne adunãm în juru-ți și așa povestea continua.
Astăzi, la ceas aniversar, singurul cadou pe care putem să ţi-l oferim este tot unul muzical - muzica sufletului nostru!
Îţi dorim, în mod implicit, sãnãtate, iubire şi succes, să obţii de la viaţã maximul posibil, sã pãstrezi calificativul ”perfect” în ceea ce faci şi în ceea ce eşti, să fii fericit!  Tu, special fiind, meriţi ceva special - fi ceea ce eşti în continuare şi noi îţi garantãm toată admiraţia şi dragostea noastrã!
Iţi multumim pentru tot, îţi dorim inspiraţie, putere de muncã şi sãnãtate, ani fericiţi, plini de împliniri, NUMAI ALĂTURI DE NOI!!!


Gândul bun, o floare, o îmbrăţişare şi recunoştinţa oamenilor iubitori de muzicã şi de frumos, care au onoarea şi bucuria sã-ţi fie alături la ceas aniversar, să te însoţească întru Mulţi Ani!
„ Artistul trebuie sã fie mai puternic decât arta lui, pentru cã trebuie sã o apere!”
(Matisse)

La mulţi, mulţi ani PAUL SURUGIU - FUEGO, cu gând de lumină şi suflet!


Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger