LA MULȚI ANI, STELA ENACHE! Timp, încotro mergi? Stela Enache împlineşte astăzi 65 de ani!, Fan Club Fuego Romania, 24 ianuarie 2015

LA MULȚI ANI, STELA ENACHE! 
Timp, încotro mergi? Stela Enache împlineşte astăzi 65 de ani!, 
Fan Club Fuego Romania, 24 ianuarie 2015


“Ani de liceu” şi vocea de excepţie a Stelei Enache, vor rămâne pentru totdeauna în amintirea unor generaţii întregi!
“Timp, încotro mergi, spre ce meleaguri noi grăbit alergi … “.
Către meleagurile neasemuite ale cântului s-a îndreptat, încă din copilărie, destinul celei ce a deschis ”dimineți albastre” în muzica românească - STELA ENACHE.


Un destin amplu, construit pe notele și sunetele ce i-au servit drept inspirație și care l-au definit ca fiind un tot demn, modest, sincer și decent.
Fuego a avut onoarea să ne-o dezvăluie, printr-un interviu relaxat, pe Stela Enache,  în cadrul emisiunii ” Fuego și prietenii” de pe Favorit TV, într-o ediție memorabilă, din 11 mai 2013.
Printre gânduri, poze și tolbe de amintiri, artista a vorbit despre ceea ce a însemnat muzica în viața ei, despre fiorul care a determinat-o să se dăruiască pe deplin acesteia, despre suflet și “prefețe enigmatice” și poate, mai presus de orice, despre relația specială pe care a avut-o cu Florin Bogardo, soțul și prietenul ei, sprijinul și maestrul ei, unul dintre compozitorii care au conturat identitatea artei românești.


Pe 10 octombrie 2014, FUEGO a revenit la Piteşti, într-un spectacol extraordinar de muzică uşoară dedicat maestrului JOLT KERESTELY, alături de STELA ENACHE.


"Am fost onorat să o pot avea pe scenă, într-un micro-recital de senzaţie, pe STELA ENACHE. Prietena mea, în continuare o muză, vocea anilor de liceu şi a câtorva din piesele geniale ale celui ce i-a fost soţ, marele compozitor FLORIN BOGARDO, ne-a electrizat la propriu pe toţi. Ne-a încântat. L-am urat pe Joly şi am fost împreună, fericiţi că publicul a putut sărbători, împreună cu noi, această gală a muzicii adevărate."
Paul Surugiu - Fuego
Mai jos, câteva imagini - amintiri pentru vecie!


Așa este: "Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par adormite în armonia raiului." (W. Shakespeare)

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger