FUEGO - „Cu toată bucuria, cu elan și putere de a face românii din Israel fericiți, am plecat către Festivalul “ROMANIADA””, FUEGO MUSIC Official, 7 ianuarie 2015

FUEGO - Cu toată bucuria, cu elan și putere de a 
face românii din Israel fericiți, am plecat către 
Festivalul “ROMANIADA””, 
FUEGO MUSIC Official, 7 ianuarie 2015


“Iată seara a venit și la drumuri am pornit!

Cu toată bucuria, cu elan și putere de a face românii din Israel fericiți, aducându-le un fragment din tot ce înseamnă acasă, am plecat către Festivalul “ROMANIADA”!
Luăm cu noi ceva frig de Românie şi-l ducem în Israel! E relaxant când știi că pleci alături de oameni minunați, prieteni și artiști de excepție! M-am bucurat să-l revăd pe Marcel Pavel. Mare artist, voce greu de atins și om special! Pentru mine, Marcel e una dintre cele mai versatile si puternice voci din România, greu de atins, de dat exemplu, cu o voință de fier și dorință de evoluție pe care care puțini dintre noi o mai avem!


Echipa românească ce pleacă către Israel îi are și pe cei de la Alessis în componență. Alina și Romeo sunt prietenii mei de ani de zile. Omenoși, primitori, talentați și calzi, sunt o familie muzicală, care nu te lasă să te plictisești. Așadar, compania este ideală! Cu noi, și Gabi Dorobanțu, Adriana Trandafir, Nae Alexandru, Autentic, Raoul, Radu Ille, Adriana Antoni, Florin Petrescu. 



Să ne țineți pumnii pentru zbor! Seară liniștită!” 
Paul Surugiu - Fuego
7 ianuarie 2015

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official



Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger