FUEGO - “ANDRA - o prietenă pentru care exclam mereu “JOS PĂLĂRIA“”, FUEGO MUSIC Official, 4 ianuarie 2015

FUEGO - “ANDRA - o prietenă pentru care exclam mereu 
“JOS PĂLĂRIA“”,
FUEGO MUSIC Official, 4 ianuarie 2015


“De dimineață, mare zarvă prin gazete, că aș fi melancolic, că fac declarații emoționante la început de an. V-am zis și ieri, cred că-i de bun augur să rememorăm oamenii speciali ce ne-au trecut prin viață la un moment dat, prin experiențe, să-i păstrăm neclintiți în apreciere și să ne exprimăm deschis toată bucuria ce-o trăim atunci când amintirile vin peste noi.
Căci da, eu am intrat în cutia amintirilor și am mai găsit pentru voi o apariție unică. Calitatea înregistrării nu este cea mai fericită, în schimb sunt mândru să spun că am cântat pentru România, de ziua ei, cu o artistă unică, demnă de scenele mari ale lumii. O prietenă pentru care exclam mereu “JOS PĂLĂRIA“ - ANDRA.


De Andra mă leagă copilăria, rădăcinile Ardealului de frunte, eu fiind născut la Turda, ea la Câmpia Turzii. De talent şi carismă, despre vocea unică nu are rost să menţionez, pentru că ştie o ţară întreagă cât e de spectaculoasă. În schimb, puţină lume ştie că ne cunoaştem de pe vremea în care amândoi băteam la porţile afirmării, vrând parcă să dăm lumii din ce-aveam noi mai bun şi mai frumos. Mi-e drag de ea, căci e un om generos, de ţinut aproape, un suflet sensibil, de-o omenie ardelenească cum rar ţi-e dat să mai întâlneşti.


De aici şi potrivirea cu Măruţă. Zău că sunt o familie frumoasă. Cătălin e un familist exemplu şi împreună sunt spumoşi şi simpatici. Dar poate ce e cel mai important, în special la ei, cum ar trebui să fie la toţi, este faptul că sunt de nădejde, prieteni pe care te poţi baza oricând, oricum!

În filmare, Cătălin ne-a adus împreună, de 1 decembrie, la PRO TV, acum ceva ani. Sper să vă placă frântura de Românie de cântec pe care v-am oferit-o.“

Paul Surugiu - Fuego
4 ianuarie 2015


Magnifică amintire şi onorantă! Ce se poate compara cu muzica? Orice cântec închinat României este ca un pas în sfântul altar al spaţiului românesc, cum şi această apariţie artistică, în duet cu Andra, ce-l celebrează la ceas de sărbătoare naţională. Acesta este singurul mod pentru a combate pragmatismul presei, care neagă evidenţa, exprimată în mesajele tale cu bucuria dăruirii unor momente memorabile, care au o valoare afectivă şi emoţională notabilă în arhiva de suflet a carierei tale. Andra - o artistă emerită, reprezentativă a românilor, cu o voce specială, cu totul şi cu totul aparte, care urcă şi coboară, de la registrul înalt până la notele joase, cu o uşurinţă pe care puţini artişti o posedă. Şi de aceea, nu tocmai întâmplător, ambilor vi s-a atribuit titulatura onorifică de Ambasadori ai României, ca fiind unii dintre reprezentanţii muzicali care păstoresc cu cinste tradiţiile şi valorile neamului. Felicitări pentru asemenea momente şi pentru prietenia care vă leagă! În semn de respect, urarea noastră este evidentă: Zi cu avânt românesc şi mândrie naţională!
Fan Club Fuego Romania 

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger