FUEGO - “În premieră, pe 14 februarie, "Testament", spectacolul dedicat marelui poet Grigore Vieru, ajunge acasă, acolo de unde a pornit genialitatea, la Chişinău!”, FUEGO MUSIC Official, 31 ianuarie 2015

FUEGO - “În premieră, pe 14 februarie, 
"Testament", spectacolul dedicat marelui poet Grigore Vieru, 
ajunge acasă, acolo de unde a pornit genialitatea, la Chişinău!”, 
FUEGO MUSIC Official, 31 ianuarie 2015


“Lume, lume! Mare eveniment, mare!
În premieră, pe 14 februarie, "Testament", spectacolul dedicat marelui poet Grigore Vieru, ajunge acasă, acolo de unde a pornit genialitatea, la Chişinău!
Astfel, chiar de ziua poetului, când ar fi împlinit 80 de ani, joc în Chişinau, la Filarmonica Naţională "Serghei Lunchevici", de la ora 17.00.
Bucuria-i deplină, pentru că ştiu sentimentul de patriotism al moldovenilor, iar lecţia noastră, construită cu teatru, muzică şi poezie, vorbeşte despre asta.
Informaţii pentru bilete găsiţi la numarul de telefon: 00373 22 222734.


Şi ce cadou aş fi putut să-i ofer maestrului decât acela de a face ca versul său să fie auzit chiar în satul natal. Pentru asta, pe 16 februarie, voi duce "Testamentul său literar", interpretat de mine, în Pererita, la Casa de Cultură din localitatea de unde a luat fiinţă inspiraţia şi simplitatea versului pur românesc.
Vă aştept cu drag! Şi nu uitaţi de mâine! Lansăm afişul turneului de primavară, oraşele în care ajung şi vă povestesc despre ce va fi vorba în minunatul spectacol!
Zi frumoasă!”
Paul Surugiu – Fuego
31 ianuarie 2015

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger