FUEGO ÎN LACRIMI! Ce l-a făcut pe artist să izbucnească în plâns, libertatea.ro, 19 februarie 2015

FUEGO ÎN LACRIMI! Ce l-a făcut pe artist să 
izbucnească în plâns, 
libertatea.ro, 19 februarie 2015


Fire romantică, cântăreţ sensibil, Fuego este unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti ai ţării. Dovadă pentru asta stau sălile pline de la spectacolele sale şi aplauzele pe care le primeşte la final. Stăpân pe sine şi mereu cu vorbele la el, iată că acum a fost luat prin surprindere, cu un moment unic, la care nu se aştepta.

Aflat pe scenă la Botoşani, la finalul spectacolului ce-l omagiază pe marele Grigore Vieru - “TESTAMENT”, Paul Surugiu a primit titlul de cetăţean de onoare al localităţii în care s-a născut tatăl său şi toţi strămoşii săi pe linie paternă. Vizibil emoţionat, Fuego a lăcrimat în momentul în care şi-a adus aminte de tatăl său şi s-a declarat emoţionat pentru acest titlu ce vine din spaţiul în care a pornit povestea lui.

Nu este singurul titlu de cetăţean de onoare primit de Fuego zilele acestea. Cu două zile în urmă, acesta a fost decorat cu acelaşi titlu în Republica Moldova, în Raionul Criuleni, pentru prodigioasa sa activitate şi implicare în propăşirea limbii şi culturii române şi redeşteptarea spiritului românesc de pe cele două maluri ale Prutului.


Iată ce a rostit Fuego pe scenă la Botoşani în momentul în care i-a fost înmânată distincţia de cetăţean de onoare al locului din care a plecat tatăl său: "Cu onoare vă mărturisesc că sunt emoţionat. De pe vremea copilăriei, am avut o parte din sufletul meu românesc, aici, pe tărâm moldav. Am jurat, încă de atunci, să lupt cu arta mea, pentru a uni malurile Prutului. Armele versului m-au ajutat şi iată că azi sunt fericit pentru titlul conferit. Mă responsabilizează, tocmai pentru că rădăcinile mele, sunt aici. Din Suliţa se trag strămoşii mei, bunicii şi tatăl meu. Titlul acesta îmi oferă, în primul rând, continuitate, prin greutatea sa simbolică şi mă împlineşte prin puterea ce o are, căci vine din partea celor din locul în care a început povestea mea, locul naşterii tatălui meu, cel ce mi-a fost icoană de vorbă, eternitatea răpindu-l prea devreme, la doar 58 de ani."

Şi pentru că vorbea de continuitate, Fuego nu se dezice. În luna aprilie, pleacă în turneu naţional cu un spectacol care îi prezintă cele mai frumoase ipostaze ale carierei sale, cu cele mai apreciate şi iubite cântece din cei 21 de ani de carieră. Turneul „TRĂIESC" porneşte pe 20 aprilie la Braşov şi ajunge, pe rând, la Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Focşani, Iaşi, Bacău, Bârlad, Adjud. Libertatea este partener media al turneului şi vă dezvăluie în premieră că FUEGO ne va spune, prin cântec, care sunt motivele pentru care trăieşte, într-o istorie muzicală în ramă. prezentând evoluţia şi clipele ce l-au marcat din punct de vedere muzical, totul într-o declaraţie de ritm prin care el exclamă că muzica este viaţa sa.


Nu va fi singur pe scenă. În cele două ore de spectacol live, în care va prezenta şi premiere, va fi acompaniat de un band de profeşionişti, conducându-vă astfel printre sunetele celor mai frumoşi ani ai săi, presăraţi cu versuri şi mesaje înalte, muzică romantică şi voie bună pe ritm latino.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de FACEBOOK a artistului - FUEGO MUSIC Official.

Sursa: libertatea.ro
19 februarie 2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger