Ediţie de colecţie a emisiunii “Te pui cu blondele?” FUEGO alături de Stela Popescu și Mirabela Dauer, Antena 1, 18 februarie 2015

Ediţie de colecţie a emisiunii “Te pui cu blondele?” 
FUEGO alături de Stela Popescu și Mirabela Dauer, 
Antena 1, 18 februarie 2015 


Stela Popescu, Mirabela Dauer și FUEGO au fost invitații lui Dan Negru, miercuri, 18 februarie, la „Te pui cu blondele?”, cel mai longeviv quiz-show din România.
A fost o seară specială în care, pe lângă confruntarea pe teme de cultură generală dintre cei trei artiști și cele 50 de blonde, în platoul emisiunii s-au făcut mărturisiri interesante.

Stela Popescu a povestit că “a desenat” singură casa de vacanță pe care a construit-o la mare, în stațiunea 2 Mai, în anul 1990, dar și că este prima prezentatoare a Festivalurilor de la Mamaia și Brașov. 


Mirabela Dauer ne-a destăinuit amănunte incredibile despre Dan Spătaru, pe care l-a considerat fratele ei. 
Fuego ne-a mărturisit că știe să picteze și că a fost tentat, la un moment dat, să treacă la religia catolică. “Am condus un an și jumătate corul de la biserica catolică de la Piața Muncii și acolo am cunoscut mulți oameni frumoși. În perioada aceea a existat un moment când am vrut să trec la religia catolică...”, a povestit el. De asemenea, Fuego – pe numele său real Paul Surugiu – a fost provocat de către blonde să facă o poezie despre ele până la finalul emisiunii.
Întrebarea-vedetă a venit, în această ediție, de la Cristian Țopescu, unul dintre cei mai mari ziariști și comentatori sportivi din România.


Spumoasa confruntare pe teme de cultură generală dintre cei trei artiști și cele 50 de blonde s-a încheiat, aşa cum era de aşteptat, cu victoria celor trei mari simboluri ale artei româneşti - STELA POPESCU, MIRABELA DAUER şi FUEGO!

“Provocat de Dan Negru, am acceptat invitaţia în jocul în care ceea ce contează e buna dispoziţie şi cultura generală!


N-am luptat singur, am avut ajutoare de nădejde, două simboluri, Mira Dauer şi doamna Stela Popescu.”
Paul Surugiu - Fuego
Pentru cei care nu au reuşit să urmărească acest show, am pregătit câteva imagini.
Vizionare plăcută şi... felicitări câştigătorilor!



Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger