FUEGO - “Aș face la fel în toate episoadele vieții mele”, FUEGO MUSIC Official, 10 februarie 2015

FUEGO - “Aș face la fel în toate episoadele vieții mele”, 
FUEGO MUSIC Official, 10 februarie 2015


“Uneori ni se par pozele, treceri mult prea mari prin timp și spațiu. Dar știți ce au ele și nu mai avem noi? Bucuria de a fi păstrate, de a naște amintiri și de a lăsa amprente lungi, cât să ajungă o viață întreagă.
Pe principiul “Știați că...” vă mărturisesc că nu-i neapărat nevoie să ne uităm în oglindă ca să vedem ce și cum s-a întâmplat cu noi. Iată-mă pe mine. Perioada FLOWER POWER. Nu râdeți, căci am trecut și prin etapa aceasta. Bentița, ceva muzică pop rock și voință cât încape. Am mers doi ani la rând la Mamaia până să ajung să câștig marele concurs realizat de TVR în anii 90 - „3 din 10 pentru un show!”


Ba chiar poți spune că aduceam și cu ceva personaje rele din filmele vremii.
Ulterior, privind, îmi dau seama că aș face la fel în toate episoadele vieții mele. Aș repeta greșelile, aș încerca să reproduc succesul și nu m-aș îmbăta cu bucuria de a fi în centrul atenției. Până la urmă, fie că-s vechi, fie că-s recente, pozele transmit, prin stare și privire, ce-i cu noi în momentul acela. Ochii ne dau de gol.”
Paul Surugiu - Fuego
10 februarie 2015

Citirea sufletului e privirea... Acolo e intensitatea lui. În ea priveşti schimbări de stări şi sentimente şi tot în ea asculţi un cântec. E cântul sufletului unui om. Le-adăpostim pe celelalte, mai mult sau mai puţin, dar fericirea, bucuria, iubirea şi durerea o dezvăluie privirea, curat, onest, adevărat, aşa cum sunt şi-aşa cum le simţim.
Tânjim şi-acum, la vârsta asta, la puritatea ei, la bucuria ei primordială, ce o avea copilăria, tinereţea, cu frumuseţea ei miraculoasă, pozitivă. Expansiune, încredere, curaj, la cote mult mai ridicate decât azi! Şi toate astea fără miile de gânduri, răstălmăciri şi frământări de ce e da sau ba, de ce aşa sau nu sau cine ştie ce mai crede lumea?!!! Dar cum să mai întoarcem timpul şi jovialitatea din priviri?!
Atât timp cât privirea ta ne cântă împlinirea, ne bucurăm, pentru că asta înseamnă că sufletului tău îi este bine.
Fan Club Fuego Romania 

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger