FUEGO - Selecţiuni din concertul aniversar „Destin”, Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău, Rep. Moldova, 10 octombrie 2012 - difuzate de Favorit TV în data 02.03.2013, în cadrul emisiunii “Familia Favorit”


Sâmbătă, 02 Martie 2013, “Familia Favorit" a difuzat selecţiuni din cea de-a doua seară a concertului aniversar "Destin", susţinut de Fuego pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac" din Chişinau, Rep. Moldova, în data 10 octombrie 2012.


Cu ocazia acestui eveniment de gală, care a celebrat 10 ani de cântec pe scena basarabeană, Fuego i-a avut ca invitaţi de onoare pe cei mai îndrăgiţi artişti ai Republicii Moldova: Zinaida JULEA, Mihai CIOBANU, Ion SURUCEANU, Yan RAIBURG, Maria STOIANOV, Olga CIOLACU, Anişoara PUICĂ, Ana BARBU, Igor CUCIUC. Invitată specială din România: interpreta de muzică populară, Mioara VELICU. 
Ca o surpriză a serii, Fuego a cântat în duet cu invitaţii săi.

Publicul de la Chişinău a gustat cele două concerte, unice ca şi concept, stil şi abordare, cu emoţii intense, cuprinşi fiind de această bucurie a cântului.

Pe parcursul celor 3 ore de spectacol, Fuego a susţinut recitaluri de muzică uşoară şi populară şi a fost acompaniat de Orchestra "PROBACHUS" si "Orchestra fraţilor ADVAHOV" din Rep. Moldova.


Un regal de muzică şi poezie, o încîntare, un concept fundamentat cu momente ce nu pot fi descrise decât la superlativ, au fost cele două spectacole de la Chişinău.

Structurate în două părţi, spectacolele au urmat un fir narativ duios, pornind de la acorduri fine de muzică uşoară, ajungînd la cadenţele perfecte ale pianului, iar mai apoi, la ritmul alert al acordeonului şi al sunetelor de muzică populară, îmbogăţite de măiestria şi virtuozitatea fraţilor Advahov şi a lui Nicolae Botgros. 
 


Toate acestea au determinat sala să se ridice în picioare, să aplaude, să cânte şi să danseze. La aceste concerte, Fuego a schimbat o multitudine de costume spectaculoase, create în exclusivitate de către designerul Doina Levintza.




Duetele înduioşătoare cu Anişoara Puică, Zinaida Julea, Olga Ciolacu, Maria Stoianov, au transmis, pe lângă graţia şi amploarea dăruită iubirii, o stare de romantism, iar prezenţa Anei Barbu a fost, probabil, momentul în care feminitatea s-a contopit cu puterea.







Surprizele nu au lipsit din cadrul acestor concerte: de la momente pasionale de tango argentinian, pe acorduri de Gotan Project, până la trio-ul de excepţie cu  Fuego, Yan Raiburg şi Ion Suruceanu. În Basarabia, au existat întotdeauna şi există artişti de excepţie.



Publicul din Basarabia a arătat din nou că Fuego este "Artistul Poporului", atât la propriu, prin distincţia primită din partea Preşedintelui Nicolae Timofti, cât şi la figurat, prin lacrima de dor înălţată de cei care îl ascultă şi-l iubesc.




Sursa: Favorit TV
Emisiune: "Familia Favorit"
Producător: Valentina Herţa
Moderator: Paul Surugiu - Fuego

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger