FUEGO - invitat special în emisiunea "Te cunosc de undeva!", Antena1, sâmbătă, 09 martie 2013, ora 20.30




Sâmbătă, 9 martie 2013, ora 20.30,  Antena1 îl va aduce pe scenă pe îndrăgitul interpret FUEGO, în cel de-al treilea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!", în calitate de invitat special.
Te cunosc de undeva!", show-ul în care vedetele devin de nerecunoscut, a revenit de pe 16 februarie cu un nou sezon, numai la Antena 1.

Rona Hartner, Simona Nae, Anda Adam, Ioana Anuta, Pepe, Andrei Stefanescu, Sonny Flame şi Şerban Copot vor trece în această primavară prin transformari incredibile, sub privirile milioanelor de telespectatori, dar mai ales ale celor patru jurati: Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan şi Andrei Aradits.

Alina şi Cosmin se vor ocupa în continuare cu tachinarea concurenţilor, în vreme ce coregrafa Furnica va fi responsabilă de superba coregrafie a baletului "Te cunosc de undeva!” şi de mişcarea scenică a concurenţilor. Şi de această dată, transformarile concurenţilor vor avea parte de machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate până în cel mai mic detaliu şi voci antrenate pentru a le semăna artiştilor pe care concurenţii îi vor aduce pe scena "Te cunosc de undeva!"



"Te cunosc de undeva!" este o emisiune plină de farmec, cu o amprentă simpatică, prietenoasă şi un ton cald, distractiv, dedicat întregii familii.

Sursa: Antena1 
Publicat de: Fan Club Fuego Romania
http://www.fanclubfuegoromania.com/
http://www.fuegoromania.com/
http://www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com/
http://www.facebook.com/fanclubfuego.romania/
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger