FUEGO - Interviu acordat pentru Radio Romania Online, 27 martie 2013, Bacău




Într-o seară minunată de Martie, pe acordurile ample a unui acompaniament bine organizat, interpretul nostru îndrăgit Paul Surugiu (Fuego) a poposit în inima Moldovei, tocmai la Bacău.

Sute de spectatori au umplut Filarmonica “Mihail Jora” - Sala Ateneu, au aplaudat toate momentele memorabile și mulți dintre fani l-au impresionat cu buchete de flori.

Artistul a cântat și a încântat publicul băcauan cu melodiile cele mai îndrăgite, “Sărut femeie, mâna ta” , “Clar de lună” , “Ce seară minunată ”, dar și melodii noi, de pe cel mai nou material discografic, un dublu CD (primul din cariera sa), numit “O lacrimă de cântec”.

În interviul acordat pentru Radio Romania Online (www.rronline.ro), Fuego ne spune câteva cuvinte despre noul album și turneul ce poartă același nume.

“Turneul acesta lansează cel de-al 26-lea material discografic, de data aceasta avem de-a face cu un dublu CD, 32 de cântece, melodii de dragoste dedicate publicului meu. Publicul deja mă cunoaște, știe ce aduc eu la scenă, iar cântecele acestea sunt compuse din suflet pentru sufletele voastre”



Interviu realizat de Alina (Radio Romania Online - www.rronline.ro), Bacau, 27 martie 2013



Articol semnat de: Radio Romania Online

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger