La Ploieşti, în spectacolul „O lacrimă de cântec”, FUEGO a primit Diploma de excelenţă din partea RADIO ROMÂNIA ONLINE şi Editura „ANAMAROL”, 21 martie 2013

  FUEGO alături de Laurenţiu Pinţoi - Director Radio Romania Online

În cadrul spectacolului susţinut de FUEGO la Ploieşti, în seara zilei de 21 martie 2013, cu ocazia Turneului Naţional de primăvară “O lacrimă de cântec”, PAUL SURUGIU - FUEGO a primit, din partea echipei RADIO ROMÂNIA ONLINE, Diploma de excelenţă „Artistul iubit de românii de pretutindeni, prezent în toate emisiunile la Radio Romania Online”.


În faţa a sute de admiratori, FUEGO a susţinut, cu mari emoţii, un adevărat recital, care a durat peste 2 ore. Artistul a interpretat piesele de pe cel mai recent album al său „O lacrimă de cântec”, lansat chiar în cadrul acestui turneu de primăvară, acompaniat fiind de „Fuego Band”.

FUEGO împreună cu Rodica Elena Lupu - Director editura "Anamarol"

În timpul spectacolului de la Ploieşti, surprizele s-au succedat, prin momentele speciale care i-au oferit DIPLOMA DE EXCELENŢĂ „FUEGO - cel care are în piept o inimă română, iubit de românii de pretutindeni”, din partea editurii „Anamarol”, reprezentată de scriitoarea Rodica Elena Lupu.

Vizibil marcat şi impresionat de aceste manifestări de dragoste ale publicului, care se concretizează prin nenumărate premii şi distincţii, Fuego a mulţumit minunatei echipe de la RADIO ROMÂNIA ONLINE şi Editurii „Anamarol”, pentru faptul că, în cadrul emisiunilor, piesele sale sunt dăruite celor care se regăsesc în muzica sa.


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger