FUEGO - Scrisoare deschisă către fani


Dragii mei,

Aştern o nouă filă în volumul amintirilor mele, cu emoţii şi cu speranţa că am reuşit să consolidez legatura tainica pe care o am cu cei ce mi-au fost alături şi de această dată. De asemenea, cred şi simt că mi-am îndeplinit şi scopul, acela de a aduce momente unice, spectaculoase, cântece noi şi multe suprize, în lumea haotica în care ne învârtim.


Turneul naţional “O lacrimă de cântec”, prezentat de mine în această primăvară, s-a bucurat de un imens succes, în toate oraşele în care am poposit.
Pornind periplul de la Constanţa, continuând cu Ploieşti, Galaţi, Focşani, Adjud, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău şi Braşov, nu mică mi-a fost surprinderea să văd că spectacolele s-au jucat, aproape în toate oraşele, cu casa de bilete închisă.

M-aţi răsfăţat cu aplauze şi cu flori, mi-aţi dăruit cadouri şi, pe lângă toate, mi-aţi transmis, în culise, după spectacole, ori prin intermediul celor două fan-cluburi ale mele, Fan Club Fuego Romania şi Fuego’s Blog, toate gândurile voastre sincere.


Cu bucurie şi împlinire le-am primit pe toate şi vă mulţumesc deschis pentru fiecare cuvânt, pentru fiecare efort depus în a-mi aduce flori şi atenţii, pentru toate mesajele frumoase pe care zilnic le citesc şi le ascult.

Cu siguranţă, dacă voi, publicul meu, nu aţi fi atât de receptivi, de primitori, de avizi după cântecul românesc şi după noutate, eu nu mi-aş putea ghida existenţa pe portativul vieţii, în partitura indecisă a muzicii.

Am întâmpinat nepregatiţi valul de aer rece ce s-a abătut peste ţară şi, astfel, bateristul meu s-a îmbolnăvit, căpătând o viroza în formă accentuată.


Acest fapt îl impiedică să îşi desfăşoare activitatea în condiţii optime şi să îşi continue drumul prin ţară, alături de mine. Din păcate, suntem nevoiţi să întrerupem drumul către vestul ţării şi să vă promitem că vom reveni în acea zonă, cât mai curând, cu acelaşi concert, cu noi surprize şi materiale.

Sunt fericit că noul meu album “O lacrimă de cântec” a fost atât de bine primit de către voi şi că refrenele au început să fie auzite şi la radiourile de specialitate, cele ce promovează, cu interes, muzica şi valorile româneşti.

Săptămâna viitoare va fi lansat şi DVD-ul “Un suflet românesc în cântece de odinioară”, care aduce spectacolul “Ce faci astă seară, tu?” filmat în anul 2010 la Teatrul “Mr. Gh.Pastia” din Focşani şi care dezvăluie o poveste omogenă, cu aer burghez, cu raze de trecut şi prezent în care se regăsesc valorile şi coloanele sonore ale lumilor apuse, surprinzând veridic sufletul românesc în cântece de altădată.

Gândul meu onest şi toată recunoştinţa se îndreaptă către voi, publicul meu, mulţumindu-vă pentru că îmi oferiţi linişte şi echilibru, fiind alături de mine, dezinteresat, în drumul acesta sinuos, în lumea decepţiilor şi a frivolităţii, căci pentru voi îmi port paşii în viaţă, alergându-mi destinul prin tabloul artei, pe şevaletul muzicii, prin lacrimi de cântec ...


Acum plec, în altă primăvară, într-o simfonie a simţirii şi a renaşterii eterne, cu promisiunea că voi reveni în iarna tainică, cu un nou turneu.”

Al dumneavoastră, 
Paul Ciprian Surugiu - Fuego

Foto: Ana Maria Halalai

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger