FUEGO şi “Pălăria nouă” au facut senzaţie la Adjud, 24 martie 2013



Pe 24 martie 2013, Fuego a păşit cu turneul său de primăvară “O lacrimă de cântec”, în Adjud, la Casa de Cultură “Tudor Vornicu”. Publicul l-a primit şi de această dată cu entuziasm şi cu o deschidere specială, a unor oameni iubitori de frumos, de artă pură, de muzică romantică.

Pe lângă celebrele refrene, pe care publicul a dansat şi a vibrat, Fuego a prezentat, într-o regie dinamică şi piese de pe albumul care beneficiază de câte o lansare specială în fiecare oraş, cel care împrumută şi titlul turneului şi care este o încununare a ultimilor doi ani din cariera artistului, ani ce s-au dovedit a fi cei mai prolifici din punct de vedere componistic, din întregul său parcurs pe scena muzicii româneşti.


Un moment special a fost acela în care Paul Surugiu interpretează piesa “Pălărie nouă”. Acesta a avut pe scenă un accesoriu inedit. O pălărie roşie, pe care a dăruit-o în final unei fane înfocate venite să-l privească şi să-l admire. Pălăria roşie a completat ţinuta creată de Doina Levintza şi a dat culoare şi efervescenţă întregului concept.

Piesa “Pălărie nouă” este inclusa pe dublul CD “O lacrimă de cântec” , fiind un duet realizat cu trupa din Basarabia “ProBachus”, pentru spectacolul aniversar “Destin”, susţinut în luna octombrie a anului trecut la Palatul Naţional “Nicolae Sulac” din Chişinău, în care Fuego a celebrat 10 ani pe scena din Republica Moldova.
Cântecul este compus, atât linie melodică, cât şi versuri, de Eugenia Carabut Andries, o tânără compozitoare, aflată la început de carieră. 


Un alt moment inedit, a fost acela în care o fetiţă, în vârstă de cinci ani, a realizat o felicitare - tip tablou şi a scris pentru prima oară, un gând sincer pentru idolul ei, pe care i-a oferit-o pe scenă. Gestul sincer şi emoţionant al acesteia a fost urmat şi de alţi spectatori care au dorit să completeze felicitarea cu mesaje la fel de sensibile. Artistul a mărturisit că va păstra felicitarea în arhiva sa de suflet.


Spectacolul s-a jucat cu casa închisă, iar organizatorii au fost nevoiţi să suplimenteze numărul de locuri din sală. În final, Fuego a fost nevoit să prelungească cu mult timp programul stabilit iniţial, răspunzând astfel, dorinţei avide a publicului de a se bucura cât mai mult de muzica sa.


Narcis Avădanei - jurnalist, Asociaţia Culturală "Regal D'ART"

Fotografiile au fost realizate de Roxana Atudorei, o admiratoare a artistului 


Publicat de: Fan Club Fuego Romania
http://www.fanclubfuegoromania.com/
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
26 martie 2013 la 09:58

GENIU AL MUZICII USOARE ROMANESTI DE SUFLET.FELICITARI FUEGO!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger