FUEGO - “O lacrimă de cântec” - Doar cateva bilete la concertul lui Fuego de la Focşani, Ziarul de Vrancea, 21 Martie 2013



  
Paul Surugiu, alias Fuego, concertează mâine la Focşani în cadrul unui turneu de primăvară intitulat “O lacrimă de cantec”. Spectacolul susţinut de Fuego la Focşani se anunţă a fi unul de succes dacă avem în vedere faptul că s-au vândut aproape toate biletele puse la bătaie de către Ateneul Popular.

“Mai sunt cel mult de 20 de bilete”, ne-a precizat ieri directorul Ateneului, Valentin Gheorghiţă.

Spectacolul de la Ateneul focşănean începe la ora 19,00, iar preţul unui bilet este de 50 lei în sală şi 40 lei la balcon. Concerul face parte dintr-un turneu care a încept pe 20 martie la Constanţa şi se încheie pe 31 martie, la Lugoj. Turneul, potrivit site-ului oficial al artistului, are un concept nou, spectacolele fiind “adevărate regaluri muzicale, în care sensibilitatea şi emoţia se vor împreuna într-o singură simţire, o lacrimă de cantec şi iubire”.

Artistul va fi acompaniat de “Fuego Band”, iar în cadrul concertului, care are parte de o regie artistică nouă, va interpreta cele mai noi apariţii muzicale, realizate împreună cu maestrul Jolt Kerestely şi Maria Stoianov, precum şi cele mai îndrăgite piese ale sale.

Autor: M. VLĂDESCU

Sursa: “Ziarul de Vrancea”


Publicat de: Fan Club Fuego Romania

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger