Fuego - Invitat în emisiunea "Ne vedem la TVR...", TVR 1, 23 martie 2013




Sâmbătă, 23 martie 2013, începând cu ora 16.00, Fuego va fi prezent în cadrul emisiunii "Ne vedem la TVR...", difuzată de  TVR 1, alături de: Irina Loghin, Ionel Voineag, Trupa Alesis, Irinuca Loghin, Nicolae Datcu, Gheorghe Turda, Mariana Cojocaru.

"Vă propunem să traversăm împreună un sezon în care să NE VEDEM LA TVR cu figuri îndrăgite - una şi una! - din domenii cât mai diferite: un medic celebru, o voce de aur, un sportiv de top, un business-man de referinţă, un politician-model (mă rog, dacă avem de unde alege!), o vedetă rock, un designer de succes s.a.m.d.

Ce-i va uni pe toţi? Dincolo de valoare, simţul umorului! Într-un format patronat de regele Murphy, îşi vor face loc: talk-show-ul spumos, farsele suculente, muzica de calitate, duelul verbal, vocea guralivului om de pe stradă, surprizele picante, amintirile savuroase, concursurile tentante si... atotcuprinzătorul et caetera, variind de la o sâmbătă la alta!

Fiţi alături de noi şi în acest nou sezon, într-o emisiune care, în lumea bilelor negre, îşi propune să le descopere pe cele albe!"

Marina Almăşan

Sursa: TVR 1

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger