FUEGO - În turneu de primăvară la Constanţa, Telegrafonline.ro, 20 Martie 2013

“O lacrimă de cântec” cu Fuego  


Îndrăgitul solist Paul Surugiu, alias Fuego, porneşte, de astăzi, într-un turneu naţional de primăvară, intitulat “O lacrimă de cântec”, ce promovează noul său material discografic cu acelaşi nume. 

Primul concert al lui Fuego din cadrul acestui turneu are loc la Constanţa, chiar în această seară, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS). Cei care nu au apucat să îşi procure din timp bilete pentru acest eveniment mai au ocazia să o facă înainte de spectacol, de la intrarea în instituţie. Tichetele rămase în vânzare au preţul de 35 de lei.

Cântăreţul va fi acompaniat de Fuego Band şi va interpreta cele mai noi piese, realizate împreună cu maestrul Jolt Kerestely şi Maria Stoianov, dar şi melodii care l-au consacrat, de-a lungul timpului.

Prima destinaţie din ţară în care poposeşte noul turneu este, aşadar, Constanţa, oraş pe care Paul îl îndrăgeşte enorm prin prisma publicului şi a numeroşilor prieteni de aici. “Constanţa face parte din sufletul meu… Nu există turneu de-al meu care să nu treacă pe la mare. Îmi place marea, mai ales iarna şi primăvara, când nu e cald. Am foarte mulţi prieteni aici, la Constanţa”, a mărturisit Fuego, cu ocazia precedentului său concert la mare.
În următoarele două săptămâni, artistul va mai cânta la Ploieşti, Galaţi, Focşani, Adjud, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău, Braşov, Timişoara, iar ultimul concert va avea loc pe 31 martie, la Lugoj.

Noul material discografic, “O lacrimă de cântec”, conţine 32 de melodii reprezentând activitatea solistului din ultimii doi ani. Fuego a declarat: “Mi-am propus, prin acest album, să vă ofer o clipă de sinceritate, o împletire de versuri şi linii melodice aşezate armonios, făurite pentru a readuce un moment de normalitate, de esenţă şi tihnă”.

Sursa: Telegrafonline.ro

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger