FUEGO - “Voi trăiți mesajul, decantați emoția sau judecați, noi ne trăim visul, ne bucurăm și plecăm, cu satisfacții sau tristeți, în alt decor”, FUEGO MUSIC Official, 20 iunie 2015

FUEGO - “Voi trăiți mesajul, decantați emoția sau judecați, 
noi ne trăim visul, ne bucurăm și plecăm, 
cu satisfacții sau tristeți, în alt decor”, 
FUEGO MUSIC Official, 20 iunie 2015


“Aseară am văzut un film pe care vi-l recomand, nu pentru că ar fi vreo capodoperă, ci doar pentru că vorbește cu relaxare despre viața de artist, despre sacrificiile altora, despre încăpățânarea noastră și despre felul în care muzica ne transformă, ne vindecă și ne poate face să ne păstrăm capul pe umeri atunci când toate se dărâmă prin preajmă. Filmul - “DANNY COLLINS”, e cu Al Pacino și întruchipează un star rock care își găsește, după lungi greșeli, oamenii aproapiați, dezamăgindu-i, dar ulterior reparându-și greșelile cu puterea muzicii.
Păstrând proporțiile, m-am regăsit în povestea lui. Oricât de iubiți am fi, pe scenă, noi suntem niște lumânări de consum ce se topesc. Uneori cu folos, alteori doar cu scopul de a distra. Vă spun și un secret - până la urmă nici pentru noi și nici pentru voi, adevăratele emoții nu sunt atunci când artistul e pe scenă, ci după. Voi trăiți mesajul, decantați emoția sau judecați, noi ne trăim visul, ne bucurăm și plecăm, cu satisfacții sau tristeți, în alt decor.
Azi vă reamintesc de o piesă compusă de mine, acum vreo câțiva ani, pe versurile actorului basarabean Gheorghe Urschi. Uneori am inspirație și sprijinit de un text bun mă las dus de val. Asta-i muzica, cea care te poartă pe valuri până dincolo de cunoscut!”
Paul Surugiu - Fuego
20 iunie 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger