“Cheia fericirii e dragostea de oameni, ce-o dai fără să ceri nimic în locul ei”, Fan Club Fuego Romania, 20 iunie 2015

“Cheia fericirii e dragostea de oameni, 
ce-o dai fără să ceri nimic în locul ei”, 
Fan Club Fuego Romania, 20 iunie 2015


Cu toţii ascultăm muzică. Unii o ascultăm când suntem fericiţi, alţii când suntem trişti. Unii când suntem singuri, alţii când suntem înconjuraţi de prieteni. Ascultăm muzică atunci când suntem acasă, la birou, în faţa calculatorului, mergând pe stradă sau cu autobuzul, călătorind cu trenul sau cu maşina. Ascultăm mereu muzică, asta e clar. Dar ce fel de muzică ascultăm?


Stă în alegerea fiecăruia să asculte ceea ce-i place, ceea ce îi aduce linişte. De aceea am considerat oportună existenţa acestui Fan Club, un site spunem noi, bine construit şi întreţinut. Astfel, pe pagina virtuală dedicată artistului, se regăsesc secţiuni ca Biografie, Galerie foto, structurată pe ani şi activităţi desfăşurate, articole dar şi Discografie, bine organizată. Site-ul oferă celor interesaţi posibiltiatea de a asculta muzica artistului dar şi diferite secvenţe din apariţiile tv. Puteţi urmări noutăţile acestei comunităţi virtuale accesând următorul link:


Înfiinţat în aprilie 2012, cu sprijinul direct şi permanent al artistului Paul Ciprian Surugiu, acest fanclub reuneşte iubitorii muzicii lui FUEGO de pe tot cuprinsul ţării şi nu numai. Ne-am propus să aducem la cunoştinţa oamenilor cariera lui artistică atât în muzică cât şi în teatru. Ghidându-ne întreaga activitate după propunerile fanilor şi bazându-ne pe o impesionantă arhiva discografică audio-video, fanclubul asigură materiale informative zilnice despre cele mai importante evenimente ale artistului... Un artist care atrage prin simplitate şi talent, dar mai ales prin popularitate şi specialul prin care creează legătura cu publicul de orice vârstă. Actor şi interpret pe de-o parte, reuşeşte să treacă dincolo de standardele cu care ne-au obişnuit ceilalţi artişti, tocmai prin acest instrument tainic care poartă numele de IUBIRE. Cu iubirea în inimă, cutreierând lumea prin toate colţurile sale, Paul Ciprian Surugiu a adunat necontenit mărturiile vii ale existenţei sale prin muzica pe care ne-o dăruieşte zi de zi, neâncetat, neobosit… Modalităţile prin care FUEGO a reuşit, de-a lungul timpului, să captiveze publicul, să se definească el însuşi ca sensibilitate, plecând de la acest preţios tezaur, au evoluat odată cu timpul, cu limbajul şi tehnicile de compoziţie. De la apariţia sa pe scenă şi până la ecourile nestinse ale acordurilor finale ale unui vast şi superb repertoriu, Fuego este răsplătit de public cu cele mai vii şi puternice aplauze. O voce deosebită, cu o sonoritate echilibrată, bine nuanţată şi cu o frazare corectă a discursului muzical, care a oferit publicului, cu multă expresivitate artistică, muzică deosebită, de suflet care va dăinui în timp. 



Ne încântă această pasiune pentru muzica de calitate, oferită cu atâta dragoste şi seriozitate de FUEGO. Am intrat în acest “joc” frumos când am considerat că muzica este cea care ne uneşte sufletele. Şi ea trebuie împărtăşită cu ceilaţi. Artiştii trebuie iubiţi şi apreciaţi pentru actul de creaţie, pentru dăruirea şi seriozitatea cu care ard pe altarul artei. Paul Ciprian Surugiu - Fuego deţine un important loc fruntaş în ierarhia marilor valori ale muzicii uşoare româneşti. Cele mai frumoase momente din viaţa noastră au fost şi rămân cele trăite alături de muzica lui. Cum am putea încheia mai frumos decât sa vă cităm: “Cheia fericirii e dragostea de oameni, ce-o dai fără să ceri nimic în locul ei”. Şi mai este un lucru de-a dreptul impresionant: cu ajutorul artistului am reuşit să oferim, pe reţelele de socializare, zeci de imprimări din toate perioadele lui de activitate. Deci, orice fan, poate avea acces la materialele foto/video postate pe aceste pagini. 



Dacă şi tu ai povestea ta legată de această pasiune, de această dragoste pentru muzica artistului îndrăgit, scrie-ne pentru a o face cunoscută. Cu siguranţă, FUEGO va fi bucuros să-ţi citească rândurile mângâiate de admiraţia ta.



Mulţumim, Paul Ciprian Surugiu - FUEGO!  
Mulţumim, vouă, admiratorilor şi prietenilor care, zi de zi lăsaţi aici un gând frumos! 

Pentru mai mai multe noutăţi despre activitatea artistului Paul Cuprian Surugiu - Fuego, puteţi accesa pagia officiala de facebook a artistului: FUEGO MUSIC Official


Cu preţuire,
Fan Club Fuego Romania
20 iunie 2015


Publicat de:
https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger