FUEGO - Surpriză de proporții pentru TEO de ziua ei, Kanal D, 2 iunie 2015

FUEGO - Surpriză de proporții pentru TEO de ziua ei, 
Kanal D, 2 iunie 2015


Prezent astăzi, 2 iunie 2015, în platoul emisiunii "Teo Show", pe Kanal D, cu ocazia aniversării zilei de naştere a celei mai îndrăgite vedete din Romania - Teo Trandafir, FUEGO i-a făcut o surpriză de proporţii acesteia, iar cadoul pregătit a fost unul cu totul şi cu totul special. Artistul i-a dăruit colegei şi prietenei sale, Trofeul "Artă pentru eternitate", ca un divin simbol al eternităţii, reprezentând România Mare.
"E important să faci divertisment cu profesionalism şi asta înseamnă ARTĂ. TEO este un etalon pentru divertismentul din România şi, astăzi, de ziua ei, vreau să-i dăruiesc acest Trofeu cu toată dragostea.
~Dintre toate minunile zămislite în lumea veşniciei, ARTA ţi se închină cuprinzându-ţi celebritatea, în esenţa unui divin simbol al României.~
Eu cred că TEO este un simbol al României!
Paul Surugiu - Fuego


Pe lângă acest Trofeu, Fuego i-a mai oferit lui Teo un obiect de artă bibliofilă, Albumul de Artă a poetului basarabean Nicolae Dabija - "Tăceri tălmăcite-n cuvinte", editat de Asociaţia Culturală "Regal d'Art", în Colecţia "Regal de poezie", Botoşani, 2014, însoţit de câteva cuvinte emoţionante:
"Buna mea prietenă, Teo, bucuros fie sufletul tău, ca o biserică în care a intrat Dumnezeu!
Cu statornică preţuire,
Paul Surugiu - Fuego"
Sursa: Kanal D
2 iunie 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger