FUEGO - “Dragoste de vară vă doresc și fidelitate!”, FUEGO MUSIC Official, 19 iunie 2015

FUEGO - “Dragoste de vară vă doresc și fidelitate!”, 
FUEGO MUSIC Official, 19 iunie 2015


“Mi-am dat seama de un lucru. Niciodată nu-i prea târziu pentru concluzii la care ai rumegat mai mulți ani. Ne trebuie doar ceva luciditate și relaxare cât încape. Dacă până acum ceva vreme puneam mai mare preț pe așa zise componente esențiale ale vieții, în ultima perioadă știu clar că e bine și că trebuie să ne distrăm, să ne relaxăm, să muncim cu dragoste pentru a primi dragoste.


Ideea e că atunci când nu mai privești cu încrâncenare, oricâte probleme ai avea, fiecare moment, toate-s oarecum bune sau măcar așa cum ar trebui să fie. Acum e vară, e prilej de reîmprospătare. Hai să facem mișcare, hai să ne repoziționăm și să fim oarecum împăcați cu noi înșine.
Motiv pentru care eu zic că ar merge de minune acum niște muzică. Puțin mai veche, dar totuși romantică. Asta pentru că vara iubim ca niciodată și tot acum pierdem ce ne aparținea. Vara revendicăm răcoarea și cerem ca nopțile să se lungească. Așadar, dragoste de vară vă doresc și fidelitate! Rămâneți aici cu mine pe Facebook și cu siguranța vom crea noi povești!”
Paul Surugiu - Fuego
19 iunie 2015


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger