VIDEO/FUEGO invitat special la "Star Matinal de Weekend", Antena Stars, 11 aprilie 2015

VIDEO/FUEGO invitat special la "Star Matinal de Weekend", 
Antena Stars, 11 aprilie 2015


În această dimineaţă, Paul Surugiu - Fuego a fost invitatul special al lui Ameri Nasrin, Raru şi Florentina Raiciu în emisiunea "Star Matinal de Weekend", pe Antena Stars.
FUEGO, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai România a dovedit că nu doar la muzică se pricepe de minune. Artistul a demonstrat telespectatorilor că stăpâneşte tainele bucătăriei şi, pentru că suntem în Săptămâna Mare, ne-a arătat cum vopseşte ouăle fără niciun fel de colorant chimic.


Invitat în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Fuego s-a apucat să îşi aratele talentele în bucătărie.
"Iarna împodobesc bradul, trebuia să-mi aduceţi să împodobesc unul şi de Paşte. Ouăle în Ardeal se pregătesc mai natural. Este vorba despre ceapă, trebuie să fie cât mai multă, nu contează cum o tăiaţi, se pune exact aşa în apa care fierbe. Am pus la fiert, am pregătit şi ouăle. Rupem un pic din tifonul ăsta," a explicat Fuego, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.


“ANTENA STARS este partenerul turneului meu și cum n-am fost niciodată, mâine spun prezent la STAR MATINAL DE WEEKEND. Imediat după ora 11.00, vom face o demonstrație de ... încondeiat și vopsit ouă de sărbătoare. Cântăm GOODBYE, povestim despre Paște și pentru voi am pregătit o urare pe care să o țineți minte toate zilele ce vin.”
Paul Surugiu – Fuego
11 aprilie 2015

Fuego - "Nu ştiu niciodată"
Muzica: Paul Surugiu & Alexandru Malschi
Versuri: Ioan Voicu
Album: "Din lumina unui Crăciun", Euromusic Studio Cluj-Napoca, 2013


Fuego - "Goodbye!" (Primă audiţie)
Orchestraţie: Ivan Linkovskii
Versuri: Narcis Constantin Avădănei


https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRoman 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger