FUEGO – „Și-au propus să realizeze o seară wow și-atunci s-au gândit la mine”, FUEGO MUSIC Official, 13 aprilie 2015

FUEGO - „Și-au propus să realizeze o seară wow 
și-atunci s-au gândit la mine”,  
FUEGO MUSIC Official, 13 aprilie 2015


„Am fost mereu fascinat de provocări. Fie că au venit în plan muzical, fie că au fost momente în care drumul meu artistic trebuia să pornească pe o anumită cale. În cele din urmă, viața e o provocare pentru a merge mai departe, e un joc între ce ai și ceea ce îți dorești. Plus că suntem în permanență provocați, de tot ce ne înconjoară, în a fi mai buni, mai performanți, mai înțelepți ori mai umili.


Și uite-așa, pentru voi, în seara asta, am acceptat câteva provocări frumoase. Ajung la ei de Paște și de Crăciun, și nici așa în fiecare an. Și-au propus să realizeze o seară wow și-atunci s-au gândit la mine. Nu că aș fie eu spectaculos, dar apărând atât de rar, cred că au adunat suficiente subiecte pe care să le dezbatem. Așadar, de la ora 22.30, la KANAL D, mă urmăriți la WOWBIZ.


Mădălin Ionescu și Adelina și-au propus să mă pună la grele încercări, astfel că, veți vedea, am făcut ceva urări de zile mari, am povestit despre ce însemn eu pe-această lume, despre cum am evoluat, despre turneu și-am cântat, special pentru cei ce mă vor privi, două piese la care țin enorm, una ce mă caracterizează și o alta care încinge ringul de dans. NU RATAȚI!

S-aveți în continuare o zi de Paște cu lumină și căldură!”
Paul Surugiu - Fuego
13 aprilie 2015


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger