Scrisoare de suflet pentru Paul Surugiu - Fuego, din partea Fan Club Fuego Romania, în anteprima ultimei reprezentaţii din programul turneului naţional „TRĂIESC”

Scrisoare de suflet pentru Paul Surugiu - Fuego, 
din partea Fan Club Fuego Romania, 
în anteprima ultimei reprezentaţii din programul 
turneului naţional „TRĂIESC”


Oraşul Bălţi din Rep. Moldova încheie povestea primăverii „TRĂIESC”, în Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, la ora 19.00, primindu-şi regalul iubirii din partea celui ce se dăruieşte muzicii şi publicului de peste 20 ani, celebraţi în contextul acestui turneu, sensibilizând simţiri prin sclipirile celor mai iubite piese din repertoriul său, dar şi cu melodii noi, în primă audiţie, compoziţii muzicale care parcă devin mai “gustoase” şi sunt savurate cu şi mai mare plăcere şi pasiune odată cu trecerea timpului.
Şi în acest eveniment, ca în mai toate - de altfel, artistul a lansat un album nou nouţ, ce poartă numele turneului, editat fresh de Casa de discuri care susţine şi promovează cariera interpretului - Euromusic Studio de la Cluj -Napoca. Pasiunea, romantismul, căldura, prietenia, bunătate, bunul simţ, determinarea, responsabilitatea, sunt fiecare în parte o carte de vizită a artistului, valenţe definitorii care i-au adus un succes răsunător, validând şi acest nou proiect cu note de excelenţă, prin prezenţa unui număr impresionant de spectatori la sală, răsplătindu-l cu aplauze la scenă deschisă, bis-uri repetate, recenzii şi articole deosebite cu mulţumiri şi felicitări în presă şi prin intermediul social media/pagini de socializare, cu nenumărate mesaje de admiraţie din partea fanilor.


Toate astea se datorează şi felului în care artistul îşi pregăteşte turneele. Un rol important îl are retrospectiva experienţei sale trecute, extrem de vastă în ceea ce-l priveşte, care se transformă cu fiecare reprezentaţie într-un memorial benefic, un atu ce îi confirmă poziţia meritorie în tabloul muzical românesc, conturându-i demersul sensibil și totodată în forță, mereu în căutare de nou și de absolut, pentru care trecerea anilor este o continuă provocare.
Împreună cu o echipă extraordinară, unitară, bine închegată, în acompaniamentul unor instrumeşti de excepţie şi profesionalismul team-ului Coco Sound pentru sunet, lumini şi amplasament scenic, totul a funcţionat perfect, demn de un spectacol impresionant de asemenea anvergură, desfăşurat în 11 oraşe, în România şi Rep. Moldova. Evenimentul a fost onorat de prezenţa extraordinară a maestrului Jolt Kerestely, „unul dintre cei mai măreți melodiști ai României”, cu care artistul a înregistrat unul dintre cele mai iubite şi apreciate albume ale sale - „Steaua mea”, premiat de o comisie expertă în capodopere muzicale de artă - Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România. În semn de respect, prietenie şi preţuire, artistului i-a transmis pe pagina oficială, printr-o scrisoare deschisă, un mesaj de recunoştinţă emoţionant, care ne-a mişcat prin sensibilitatea şi dăruirea sentimentelor sale.
Sub imperiul celor expuse şi-a privilegiul de a fi fost părtaşii unui asemenea eveniment, dorim să-ţi mulţumim, însumând o altă bucuria la cea experimentată live în sălile de spectacol, exprimându-ţi onorific prin cuvinte „exclamative”, mai mult decât potrivite acum, în anteprima ultimei reprezentaţii din programul acestui turneu: Mulţumim pentru bucuria de a trăi „TRĂIESC”!


 Îţi mulţumim pentru emoţie, pentru pasiunea şi delicateţea cu care ne-o oferi! Mulţumim pentru oportunitatea de ne fi lăsat din nou să-ţi simţim vibraţia muzicii, pentru inspiraţia vizuală, pentru raritatea esteticii cristaline a sunetului şi versului, fără impurităţi nocive, pe care o emani! Mulţumim pentru expoziția sentimentelor şi trăirilor tale, configurate şi articulate muzical atât de armonios în spaţiul sufletesc prin forţa şi pasiunea vocii - vocea ta - care le dă viaţă! Mulţumim pentru gesturile simple, semnificative simbolic, pentru originalitate, pentru eforturile imense pe care le faci pentru a ne dărui două ore de sens! Mulţumim pentru cuvintele rostite, prinse de noi, rămase în suflet, care poartă amprenta amintirilor frumoase păstrate cu preţuire în ani! Mulţumim pentru imaginea completă şi complexă care-ţi poartă numele! Pentru tine, altfel tu şi frumosul totului tău: Paul Surugiu - Fuego, îţi mulţumim şi îţi dorim mult succes, multă sănătate, cu multă energie constructivă şi creativă pe mai departe!
Şi pentru că ultima reprezentaţie din acest proiect are loc la Bălţi, în Rep. Moldova, dedicaţia noastră din această seară pentru tine vine împreună cu vocea ta şi kilogramul de suflet şi de sentiment al unei piese dragi nouă, cu mare greutate în cântarul inimii, înscrisă în talerul eternităţii, despre care-ţi scriam cândva pe pagina oficială, din partea florilor care îţi mărturisesc admiraţia şi preţuirea noastră - „Trandafiri în dar”. 


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger