FUEGO - simplu: UN ARTIST! Povestea din spatele celebrităţii la “Constantin60”, Prima TV, 12 aprilie 2015

FUEGO - simplu: UN ARTIST! Povestea din spatele celebrităţii 
la “Constantin60”, Prima TV, 12 aprilie 2015


Unul dintre cei mai apreciaţi artişti, atât în ţară, cât şi în comunităţile de români din străinătate, a fost invitatul lui Alexandru Constantin în ediţia specială de Paşte a emisiunii Constantin 60’. Fuego a vorbit despre începuturile sale în muzică, a şi cântat, dar a şi amintit câteva dintre glumele care s-au născut pe seama repertoriului său muzical.


„Apreciez glumele bune, chiar dacă eu sunt subiectul lor. Am şi eu una pe care o spun tutoror prietenilor: La mine în familie, se împodobeşte bradul şi de Paşte, dar cu ouă roşii”, a spus, râzând, Fuego. Despre cântecul care a devenit marcă înregistrată, artistul a recunoscut că-l cântă în toată luna decembrie, pentru că publicul îl cere încă de la începutul concertului. „Dacă în alte concerte am ceva probleme cu alegerea cântecelor, eu am 600 de piese în repertoriu, în luna decembrie e clar că unul pe care îl cânt este acela care mi-a adus atâta faimă”.


Masa de sărbători a fost doar unul dintre subiectele emisiunii speciale, artistul povestind cu haz, dar şi cu respect, despre primii săi paşi în muzică, compozitorii cu care a lucrat sau reacţia fanilor săi în timpul concertelor. Un moment emoţionant a fost şi cel în care Fuego i-a oferit un dar special lui Alexandru Constantin - cartea “Testament pentru Fuego”, realizată de Asociaţia Culturală “Regal D’art”.


Fuego are harul cuvântului capabil să trezească sufletele şi să le orienteze dinamic pe calea cea bună. Vorbele vii au caracterul iconic, precum chipurile luminoase, vesele, joviale, pline de buna mireasmă. În lumea fabricaţiei industriale şi a reclamei generalizate, am poposit în sufletul dornic de cântare, şi am întâmpinat, cu bucurie, cuvintele care au rodit bogat în ţarina inimii noastre.


Fuego  a fost, în această seară, personajul principal într-o poveste a muzicii, alături de multe sufete care au vibrat la unison pe ritmul sunetelor.  Şi-a dedicat viaţa scenei, a adus bucurie pentru mii de oameni prin limbajul universal al muzicii. La fel ca toţi oamenii mari, prea modeşti pentru lumea în care ne aflăm, depăşiţi de situaţia bizară a prostului-gust care o ia, „înainte cu tupeu”, ca să folosim o exprimare plastică din contemporaneitate, este şi Fuego. Demn şi înalt ca “bradul”, ajuns la maturitate, cu gesturi controlate, de artist desăvârşit, cu un CV impresionant, se hrăneşte cu vraja sunetului muzicii, care îi dă elan pentru a merge mai departe. Promotor al cinstei, frumosului, tradiţiei, sfinţeniei, toate pe aripi de muzică… Acesta este Paul Surugiu - Fuego: simplu, UN ARTIST!


Dacă nu aţi reuşit să urmăriţi acest interviu impresionant, care a emoţionat prin simplitate, modestie şi sincerite, vă prezentăm, mai jos, înregistrarea emisiunii difuzate de Prima TV – “Constantin60”, moderată de Alexandru Constantin.
Vizionare plăcută! 

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger