Mai TRĂIEȘTE FUEGO? Află ce face artistul perioada aceasta, cum își surprinde fanii și mai ales ce hotărâre inedită a ales să ia!, libertatea.ro, 21 aprilie 2015

Mai TRĂIEȘTE FUEGO? 
Află ce face artistul perioada aceasta, cum își 
surprinde fanii și mai ales ce hotărâre inedită a ales să ia!, 
libertatea.ro, 21 aprilie 2015


Toată lumea se întreabă, mai nou, de ceva săptămâni, ce se mai întâmplă cu Fuego.
Ei bine, pentru toți cârcotașii, se pare că Fuego trăiește bine chiar, în cadrul turneului său național ce poartă fix acest titlu – TRĂIESC. A început aseară de la Brașov, acolo unde publicul l-a aclamat, l-a aplaudat, și i-a dăruit, după cum afirmă chiar el pe pagina de Facebook – FUEGO MUSIC OFFICIAL, amintiri pentru o viață. A făcut de toate în cariera sa. S-a jucat, a trecut prin toate vămile succesului, a luptat, a dat din coate și-a răzbit. Pentru unii mai trebuie să dovedească, dar cu siguranță o va face, pentru că aflați acum un mare secret, el chiar are talentul nativ șlefuit în ani. Și mai are ceva ce nu au foarte mulți – dorința de-a fi mai bun, de-a accepta când greșești și de-a încerca să crești atunci când știi sigur că e cazul.
Artistul își prezintă, timp de aproape 2 săptămâni, povestea artistică, iar cei ce nu l-au cunoscut până acum, o pot face, căci în spectacol este vorba despre cariera sa de peste 20 de ani, despre etape, despre muzica romanticp și de ce nu, despre tot ce-i frumos și bun pe astă lume și l-a inspirat pe Paul Surugiu. Lansează și un mega album cu 19 momente inedite, parte a celor mai frumoase realizări ale sale, a cărui partener media este LIBERTATEA. Dacă nu îl prindeți în această seară la Brașov, o puteți face în continuare la Constanța, Galați, Focșani, Iași, Bârlad, Bacău, Adjud, Chișinău, Bălți.
Iată ce ne spune Fuego cu privire la turneul său, într-o pauză de repetiții, căci cântă live, cu un band de profesioniști, sunetul fiind asigurat de cei mai buni, Andrei Kerestely și Adrian Coco Tinca:


„Vă aștept la sala de spectacol. Nu știu cât de spectaculos voi fi, în schimb știu sigur că mi-am pus sufletul pe scenă. Instrumentiștii sunt formidabili și veți avea parte de mari surprize în două ore. De la jazz la solo-uri de saxofon, până la piesele mele de ieri și de azi, cele mai iubite refrene și invitați de marcă.
Am vrut să cânt încă de mic și parcă nu vă vedeam făcând altceva. Cu voință cât pentru a trece Carpații, cu imagini despre mâine, cu fotografii întipărite despre cum va fi, mi-am zis că trebuie să lupt, că trebuie să ard, că nu-i corect să mă las înfrânt de nimic. Și nu m-am lăsat. Și iată-mă aici. Restul, judecați voi, cu sau fără brad!"
FUEGO MUSIC Official

Spre bucuria sau dezamăgirea altora, la începutul lunii mai, Fuego surprinde. Își schimbă numele. Devine simplu – PAUL SURUGIU, numele său real. Și face asta o dată cu lansarea clipului său, ce se filmează de zor în această perioadă, la Chișinău. Este vorba despre o piesă nouă, cu sound special, compusă de un rus – GOODBYE! Ascultă piesa mai jos, în premieră!


Sursa: libertatea.ro
21 aprilie 2015

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger