FUEGO - “I-am mulțumit de multe ori și-o voi face mereu căci datorită ei, lumea mea muzicală a căpătat și o altă nuanță, autentică”, FUEGO MUSIC Official, 17 aprilie 2015

FUEGO - “I-am mulțumit de multe ori și-o voi face
 mereu căci datorită ei, lumea mea muzicală a
 căpătat și o altă nuanță, autentică”, 
FUEGO MUSIC Official, 17 aprilie 2015


“Ca să ajung să spun azi fără menajamente, un deplin “TRĂIESC” artistic, e și datorită faptului că pe tot parcursul meu, mi-au apărut în cale oameni de-un frumos spectaculos, înțelepți, mânuitori ai experiențelor și darnici în a oferi ce știu și altora.
Un astfel de dar am primit eu de la doamna IRINA LOGHIN. Întâlnirea și colaborarea cu dânsa, ce ține de mai bine de 10 ani, a născut o prietenie. Eu am învățat de la ea că-i măreț să respecți folclorul, să iubești publicul ce te va răsplăti în ani cu toată aprecierea sa, să asculți și să încerci să devii cumpătat.


I-am mulțumit de multe ori și-o voi face mereu căci datorită ei, lumea mea muzicală a căpătat și o altă nuanță, autentică. Duminică aduc aprecierea în cadru organizat, la NAȚIONAL TV, la emisiunea “OPRIȚI TIMPUL!”, realizată de îndrăgita CORINA CHIRIAC, atunci când Irina Loghin este celebrată pentru toată activitatea sa. Povestim cele mai frumoase întâmplări, cântăm cel mai recent duet, iar eu vă povestesc de turneu și vă ofer, din nou, super single-ul “GOODBYE”. Așadar, nu ratați o ediție specială în care vrem, la propriu, să oprim timpul - duminică, de la ora 14.00, la NAȚIONAL TV!”
Paul Surugiu - Fuego
17 aprilie 2015


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger