FUEGO - Seară cu emoţie şi pasiune pentru adjudeni, sărbătorind legenda celor 20 de ani de activitate artistică şi inaugurarea sălii de spectacole “Tudor Vornicu”, 28 aprilie 2015

FUEGO - Seară cu emoţie şi pasiune pentru adjudeni, 
sărbătorind legenda celor 20 de ani de activitate artistică 
şi inaugurarea sălii de spectacole “Tudor Vornicu”, 28 aprilie 2015 



Artistul Paul Surugiu - Fuego a celebrat, prin cântec, cei 20 de ani de activitate! Cum putea altfel? "TRĂIESC", „poezia muzicii şi muzica poeziei” a fost găzduită de oraşul Adjud, pe 28 aprilie a.c., la Casa de Cultură „Tudor Vornicu”, care şi-a redeschis porţile după 6 luni în care a fost modernizată de la a la z. Construit în 1965, aşezământul cultural de pe Trotuş dispune la ora actuală de cea mai modernă clădire cu scop cultural din judeţ.  Fuego a inaugurat sala de spectacol printr-un concert extraordinar,  parte din Turneul Naţional “Trăiesc!” pe care artistul îl susţine în această perioadă în peste 10 oraşe ale ţării, cât şi în Republica Moldova, deschizând astfel stagiunea artistică adjudeană.



Sărbătoarea turneului său de primăvară îi povesteşte arta, iar măreţia simplităţii sale, o constantă permanentă, solidă, din istoria unei poveşti de dragoste cu muzică şi suflet pentru oameni a străbătut asaltul timpului. O performanţă incredibilă, de puţini dobândită. Complexitatea rolului său primeşte zilnic mulţumirea şi satisfacţia lucrului bine făcut. Publicul îi confirmă menirea, necondiţionat, dându-i încrederea continuităţii.





Seară cu emoţie şi pasiune pentru adjudeni, sărbătorind legenda celor 20 de ani! 


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger