VIDEO/FUEGO - un mic popas în repertoriul lui Julio Iglesias, la “HAI-HUI”, TVR2, 30 octombrie 2014

FUEGO - un mic popas în repertoriul
lui Julio Iglesias, la “HAI-HUI”, 
TVR2, 30 octombrie 2014


În seara  30 octombrie 2014, Paul Surugiu - Fuego a fost invitatul Marinei Almăşan, în platoul lui "HAI-HUI" introducându-ne în atmosfera Spaniei, ţara magică a celui mai iubit artist al tuturor timpurilor - Julio Iglesias.



Artistul a oferit admiratorilor o nouă surpriză muzicală, așa cum obișnuiește să facă la fiecare apariție a sa, "Baila Morena",  melodie a renumitului interpret JULIO IGLESIAS (album "La Carretera", 1995).


Fuego declara despre noua producţie 
"HAI-HUI" a Marinei Almășan, ieri, pe pagina 
oficială de facebook FUEGO MUSIC Official

“Un proiect minunat, dovadă a lucrului bine făcut, util, cu nenumărate învățăminte. Practic, timp de aproape două ore, călătorești, fără a fi nevoit să ai bilet sau să depui prea mare efort, prin diverse culturi ale lumii, cunoscând tradiții, oameni, povești inedite și locuri ce nu trebuie ratate. 
HAI-HUI”, în plan muzical, am ajuns şi eu pentru a completa atmosfera călătoriei din Spania. Deși mi-ar fi făcut plăcere să interpretez un cântec de coridă sau o piesă flamenco, am ales să reprezint Spania muzicală prin intermediul celui mai iubit și mai vândut artist spaniol al tuturor timpurilor, pe care am avut bucuria să-l întâlnesc acum câțiva ani, întâmplător. Recent, chiar anul acesta, l-am urmărit din nou la concertul său din București. O emblemă a romantismului care m-a inspirat mereu și care este simbol pentru Spania din toate punctele de vedere – JULIO IGLESIAS.
Julio Iglesias este vocea atâtor povești de dragoste, atâtor istorii de despărțire, încât fiecare interpretare a cântecelor sale capătă din start o anumită greutate. Cu glas cald, a cântat mereu din suflet și a transmis prin atitudine, fără artificii prea mari, un mesaj sensibil și nobil de care s-a îndrăgostit o lume-ntreagă. 
Hai-hui am umblat astăzi și am făcut un mic popas în repertoriul lui Julio Iglesias cu a sa „BAILA MORENA”. Sper că a fost pe placul vostru!”
Paul Surugiu – Fuego
30 octombrie 2014


Ne-a plăcut, puţin spus. Surpriza artistului de la "Hai-Hui" ne-a răvăşit! Asta da surpriză şi tare alegerea piesei. "Baila Morena" ft. Thalia, în videoclipul oficial, este cea mai populară melodie a renumitului interpret. Atunci, BAILAMOS (Enrique Iglesias, album Cosas del amor, 1998), dansaţi-vă viaţa cu pasiune, trăire şi romantism!


Da, superbă! Efectiv pe calapod, adică manuşă pe vocea artistului. Bravoooooooo! Repetăm, minunat, fără drept de apel! 

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger