FUEGO - Noul sezon “Familia Favorit” debutează pe 12 octombrie 2014 cu prima gală de excelenţă - „Trofeul de Excelenţă” oferit lui Marcel Pavel, pe Favorit TV

FUEGO - Noul sezon “Familia Favorit” 
debutează pe 12 octombrie 2014  
cu prima gală de excelenţă - „Trofeul de Excelenţă” 
oferit lui Marcel Pavel, pe Favorit TV

  
“Familia Favorit” - un show de excepție, ce prezintă divertismentul ca pe o stare de spirit de la care nu poți să te abați. Noutăți muzicale, surprize inedite, cântece speciale, omagieri neașteptate, invitați de marca, personalități deosebite ale culturii românești, toate într-un singur format - “Familia Favorit”, show-ul oamenilor de suflet, care te va purta în lumea televiziunii adevărate, arătându-ți ce înseamnă să fii român adevărat, alături de idoli și idealurile tale. La aniversarea celor şase ani! 



Fiecare invitat va primi trofeul "Arta pentru eternitate", testament al valorii impuse în toată cultura românească. 
Duminica aceasta, de laora 20.00, vom premia voci de aur. Una din ele - MARCEL PAVEL, un etalon al genului pop, un destin închinat evoluţiei, un mare talent. Pentru toate şi pentru încă multe altele pe care le va realiza de acum înainte, “Familia Favorit” i-a oferit “Trofeul de Excelenţă”. 



Iată ce declara Fuego pe pagina oficială de facebook: 

“De fiecare dată sunt fericit atunci când reușesc să văd și să fac minuni. Într-un tur de forță, ieri am avut bucuria de a filma câteva ediţii de gală a emisiunii pe care o realizez, din pasiune, de şase ani. Pentru mine, televiziunea a reprezentat întotdeauna un pariu. 

O provocare pe care am vrut să o parcurg. Încă mai am de învățat, știu, dar am satisfacția că am reușit, împreună cu echipa de profesioniști alături de care lucrez, să pun pe picioare o emisiune, un loc, în care artiștii să se simtă pe deplin artiști, cântându-și șlagărele, vorbind despre amintirile artistice.

Şi pentru că nimic nu pare imposibil pentru noi, am încercat să unim și Moldova cu Basarabia. La modul figurat, desigur. Printr-un trofeu acordat celor mai importante simboluri ale României și Basarabiei. În atmosferă festivă, cele două maluri au fost unite prin cântec.


Cu siguranță, strălucirea altor producții nu ne este aproape. Dar asta nu ne împiedică să fim performanți. Și nume de excepție ale scenei românești, simboluri ale artei au fost alături de noi. Fie că sunt de ieri sau de azi, eu personal, am învățat o lecție. Că excelența nu stă în timp, nici în cumulul de experiențe acumulat, ci în înțelepciunea cu care alegi să duci mai departe, pentru eternitate, vocația de artist.

DE LA ORA 20.00, PE FAVORIT TV, DUMINICĂ, PRIMA GALĂ! Nu vă dau prea multe detalii încă, doar că vom opri timpul pentru o clipă, cu voci MARI, făcând și un popas în zona cântecului muntenesc autentic!”




Nu rataţi! Marcel Pavel, duminică, de la 20.00, la Gala celor 6 ani de existența “Familia Favorit”! 

Postat de:
Fan Club Fuego Romania 
08 octombrie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger