FUEGO - “Țară frumoasă, revin la tine!”, FUEGO MUSIC Official, 28 octombrie 2014

FUEGO - “Țară frumoasă, revin la tine!”, 
FUEGO MUSIC Official, 28 octombrie 2014


“Mi-am amintit astăzi de copilărie. Copilăria aceea, din preajma sărbătorilor de Crăciun. Mama, grijulie, mă îmbrobodea cu o mulțime de căciuli și fulare, în așa fel încât, atunci când ieșeam afară nu mă puteam mișca. Sigur că renunțam la ele si le lăsam în cutia poștală.

Nu simțeam frig. Mergeam de mai devreme la colindat. Era atât de simplu totul, încât nu ne păsa dacă primim ceva sau nu. Ne bucuram și la colaci, și la mere. În seara de ajun beam cacao cu lapte și mâncam cozonac parfumat. Răsuna toată lumea a colindă și a sărbătoare. Și iarna se bucura împreună cu noi.

Nu renunțam la tradiții. Primeam colindători, primeam cu steaua și toată vremea era încărcată de un mister fermecat greu de descifrat. Mai târziu am înțeles că între tot ce înseamnă Crăciun, între noi, românii și univers se stabilește o legătură, o complicitate. Și-am crezut tot timpul că al nostru Crăciun e pur românesc. Astăzi, și-a mai pierdut din farmec. Au apărut steluțele încă de pe acum, tradițiile s-au perimat și colindătorii au dispărut.

În luna decembrie, în turneul meu de colinde, ne aducem aminte de acest CRĂCIUN. Găsiți toate datele și orașele în filmulețul de mai jos. Pornim pe 7 decembrie, la DROBETA și terminăm pe 22 decembrie la PLOIEȘTI.


Biletele se găsesc la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol.
VĂ AȘTEPT LA SPECTACOLE!”
Paul Surugiu - Fuego
28 octombrie 2014

Pentru mai multe noutăţi privind activitatea lui Fuego, accesaţi şi daţi like paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger