FUEGO invitat special la “Paharul Favorit”, Favorit TV, 3 octombrie 2014

FUEGO invitat special la “Paharul Favorit”, 
Favorit TV, 3 octombrie 2014


În seara zilei de vineri, 3 octombrie 2014, Fuego a fost oaspetele Roxanei Vasniuc, într-o ediţie plină de voie bună a emisiunii "Paharul Favorit", difuzată de Favorit TV.  Alături de nume importante ale muzicii româneşti, într-o atmosferă veselă, Fuego a interpretat, pentru început, două melodii alese de pe cel mai recent material discografic "STEAUA MEA" - "Steaua mea", Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Viorela Filip și "De cate ori iubesc", Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad, producător Casa de Discuri Euromusic Cluj-Napoca, o sărbatoare a muzicii de calitate, o încununare a carierei maestrului JOLT KERESTELY, premiat de către RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI cu trofeul pentru întreagă carieră artistică. 


Albumul cuprinde o colecție impresionantă de cântece sensibile, cu linii melodice ample, patru dintre ele fiind premiate anul precedent de către Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, la categoria pop-rock, declarate de către membri drept cele mai bune creații ale anului.


Fiind o emisiune muzicală de divertisment, care îşi propune să aducă în casele românilor  voia-bună, omenia şi distracţia, artistul ne-a încântat şi cu două piese de petrecere, alese special pentru această emisiune - "Să ridicăm paharul!", Muzica/Versuri: Yan Raiburg şi "Ca românul nu e pe lume niciunul", Muzica: F. Puica-Dat/Versuri: V. Doaga.


Cu ingrediente ca: muzică de petrecere, artişti consacraţi dar şi tineri talentaţi care abia aşteaptă să fie descoperiţi, dar şi cu informaţii din cultura muzicală, emisiunea ne-a oferit trei ore relaxante prin intermediul rubricilor:  “Paharul cu dar”, “Paharul cunoaşterii”, “Paharul cu surprize”, “Paharul cu astre”, “Paharul de gust” şi “Paharul călător”,  pregătite special de gazda emisiunii Roxana Vasniuc.




Sursa: Favorit TV
3 octombrie 2014

Paul Surugiu - Fuego vă aşteaptă să-i fiţi alături şi pe pagina oficială de facebook FUEGO MUSIC Official

Publicat de:
Fan Club Fuego Romania 
04 octombrie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger