Doamne, o iubim pe Mioara Velicu, cu sufletul o iubim...! La mulţi ani de suflet, MIOARA VELICU!, Fan Club Fuego Romania, 19 octombrie 2014

Doamne, o iubim pe Mioara Velicu, cu sufletul o iubim...!
La mulţi ani de suflet, MIOARA VELICU!
19 octombrie 2014


Astăzi, de ziua ei, îi adresăm un mesaj personal, ca "de la inimă la inimă", atât cât ne putem permite cu Domnia Sa. Mari cuvinte, dar le merită. Regăsim totul în această artistă şi subliniem totul, voce, simplitate, modestie, sinceritate, cu un profund simţ al decenţei, responsabilitate - faţă de public, în primul rând, şi faţă de oameni, în general folosim termenul, indiferent de poziţii sociale, frumuseţe interioară, discreţie - îşi cunoaşte locul şi-l păstrează cu demnitate acolo unde trebuie, nici mai sus, nici mai jos, nici înaintea altora, nici alţii înainte-i, cu toate că îi lasă, pe mulţi îi lasă. De ce? Pentru că e bună, are sufletul bun. Asta vine de undeva din interior, nu din alte locuri. Nu se învaţă! Îl ai sau nu-l ai. Nu a cerut niciodată nimic decât recunoaşterea ei, nu a impus-o, ce folos ar fi fost şi care bucuria. Şi au venit, greu, dar au venit. Publicul o adoră, zâmbeşte ascultându-i cântul, privindu-i armonia. Şi Paul iubeşte enorm această artistă, sunt prieteni. Respectul este reciproc. Oricare ar fi momentul, sunt împreună o bucurie. Ştiţi cum se spune, nimic nu este întâmplător, cum şi-ntâlnirea lor n-a fost întâmplătoare. Am spune noi, o empatie simpatetică a două suflete îngemănate. Două manifestări vocale rafinate, care s-au potrivit, astăzi recunoscute și respectate în simeza autohtonă muzicală. La suflet s-au potrivit, aşa cum şi tabloul pe simeza lui. Cum altfel s-ar susţine! 


Am editat o fotografie cu cele mai frumoase momente din istoria celor doi artişti, Mioara Velicu şi Paul Surugiu - Fuego, instantanee pe care le deţinem în „arhiva de sentimente”. Poate cele mai frumoase momente. Le păstrăm. Nu avem cum să n-o facem. Pentru că ne bucură. Şi se vede, adică e la vedere şi poate fi-nţeles. Altfel nu am fi scris aceste rânduri. Căci, până la urmă, privind la ei, simţim că-n drumul cântului unit de suflet suntem noi. Şi-atâta ne rămâne, să-l primim. Dar, nu spunem mai multe sau şi mai mari cuvinte. O preţuim pe Mioara Velicu şi i-o arătăm cu fiecare ocazie. Cu un zâmbet, o floare, o apreciere, o vorbă bună, o îmbrăţişare caldă, un cuvânt prietenesc, atât de demn şi egal pe măsură. Nu-i place altceva şi nici nevoie n-are.
E foarte colorat tabloul, dar plin de sentimente. Toate cu drag...

La mulţi ani de suflet, Mioara Velicu!

„Fericit cine are limpede-n minte numele unei lumini” (Grigore Vieru)



Mesaj semnat de:
Fan Club Fuego Romania
19 octombrie 2014
www.fanclubfuegoromania.com
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com
https://www.facebook.com/fanclubfuego.romania
https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger