FUEGO şi o confesiune "spirituală", la “Dincolo de aparenţe”, Antena Stars, 26 octombrie 2014

FUEGO şi o confesiune "spirituală", 
la “Dincolo de aparenţe”, 
Antena Stars, 26 octombrie 2014



Astăzi, 26 octombrie, FUEGO a fost invitatul special al Florentinei Fântânaru, gazda producţiei “Dincolo de aparenţe” a postului de televiziune Antena Stars, una dintre emisiunile de prestigiu din peisajul mediatic.



Vă invităm să revedeţi interviul oferit de Paul Surugiu - Fuego gazdei emisiunii "Dincolo de aparenţe", Florentina Fântânaru, o confesiune "spirituală", am numi-o noi, poate nu întâmplător chiar astăzi de Sf. Dumitru, în spiritul "muzicii care s-a unit cu spiritualitatea", aşa cum şi în această ediţie emoţiile, sentimentele, gândurile, amintirile şi nostalgiile arcuite în timp, s-au unit cu sufletul artistului, cu o naturaleţe şi sinceritate, care pe noi efectiv ne-a impresionat, revărsându-i în isorisire bunătate, simplitate şi bucurie, relaţionată permanent cu dragostea împărtăşită oamenilor, ţintind acel ideal care l-a urmărit de la început - acela de a dărui versul şi cântecul care să atingă inima publicului.


A fost o încântare interviul de azi, o mărturisire încredinţată nouă, un fragment al totului Fuego, asociindu-i cu rezonanţă conştiinţa în înmiirea ecourilor sufleteşti, într-o dimensiune reală şi cuprinzătoare, care configurează esenţa vocaţiei sale, un destin care îşi continuă drumul, demn şi onorabil, certificându-i absolutul.
Vizionare plăcută, dragi prieteni!


Pentru mai multe noutăţi privind activitatea lui Fuego, accesaţi şi daţi like paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Publicat de:
Fan Club Fuego Romania 
26 octombrie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger