VIDEO/FUEGO şi invitaţii săi, la "Familia Favorit", Favorit TV, ediţia din 3 mai 2014

VIDEO/FUEGO şi invitaţii săi, la "Familia Favorit", 
Favorit TV, ediţia din 3 mai 2014


Fuego - moderator şi Valentina Herţa - producător, ne-au încântat cu o nouă ediţie de excepţie a emisiunii “Familia Favorit”, sâmbătă, 3 mai 2014, care a adus în faţa telespectatorilor nume mari ale muzicii, invitaţi de seamă din România şi Basarabia, surprize dintre cele mai captivante, muzică de calitate, decoruri complexe, noi rubrici realizate special pentru publicul care, săptămână de săptămână, îi așteaptă cu inima deschisă.

Dornici de a realiza divertisment de calitate, cei doi au avut, în această sâmbătă, invitaţi de marcă precum: Carmen Rădulescu, Raoul, Steliana Sima, Maria Stoianov, Rozalina Buldumea, Tatiana Romaniuc şi Costel Lăzăroiu,  iar surprizele şi premierele au mers în acelaşi ritm cu muzica bună şi discuţiile captivante, toate pretându-se unei seri cu tentă românească adevărată.


Astfel, Raoul a acceptat invitaţia lui Fuego şi a venit, pentru prima oară în platoul emisiunii, pentru a vorbi despre cariera şi proiectele sale, despre colaborarea de suflet cu cea care-i este prietenă şi mentor - Mirabela Dauer, dar şi pentru a oferi admiratorilor "Familiei Favorit" noi creaţii muzicale.

Invitata specială a acestei emisiuni a fost doamna Maria Stoianov, o talentată şi înzestrată creatoare de linii melodice din Republica Moldova, autoarea pieselor "Trandafiri în dar", "Fericirea", "Un fluture sunt", "Adio", cea care a conturat, în linii fine, legătura specială dintre artist şi compozitor, ca fiind "ţesută din iubire, o iubire venită din credinţă, din suflet, din bucuria de a compune şi de a cânta".

În tabloul mediatic autohton, în care accentul este aşezat pe formă, prea mult pe aparenţă şi mai puţin pe esenţă, "Familia Favorit", emisiunea oamenilor de suflet, realizată într-un ambient plăcut, atrăgător, vine cu un aer proaspăt, acordând importanţă valorii, ridicând-o la rangul cuvenit. 


Reunind reprezentanți ai comunității locale, valori consacrate ale scenei românești, cât și talente în prag de afirmare, care au nevoie de promovare și de susținere, fiecare ediție stă sub semnul muzicii de calitate și al cuvintelor care zidesc destine, o poveste de dragoste înspre și dinspre oameni.

Vă invităm să urmăriţi momentele muzicale oferite de Fuego în această emisiune, o ediţie care a încântat publicului cu un spectacol atractiv!


Sursa: "Familia Favorit"
Favorit TV
3 mai 2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger