Unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, FUEGO, susţine proiectul cultural „Mini Armoni”, dedicat copiilor minorităților etnice din România, Cumpăna, jud. Constanţa, 14-15 iunie 2014

Unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, 
FUEGO, susţine proiectul cultural „Mini Armoni”, 
dedicat copiilor minorităților etnice din România, 
a doua ediţie a Festivalul de muzică 
„Mini Armoni”, Cumpăna, jud. Constanţa, 
14-15 iunie 2014


Prima ediție a Festivalului de muzică dedicat copiilor minorităților etnice din România, denumit „Mini Armoni” găzduit de localitatea Cumpăna, timp de două zile, a adus bucurie atât participanților, cât și publicului care a asistat la o adevărată sărbătoare a tradițiilor. Festivalul s-a bucurat de prezenţa a numeroşi participanţi şi invitaţi de onoare, dar şi de concurenţi, care au parcurs mulţi kilometri pentru a fi parte a acestui festival. Maya Todi, în vârstă de 8 ani, a venit tocmai din Miercurea Ciuc. Deplasarea ei nu a fost în zadar. Micuţa s-a întors acasă cu premiul II, la categoria de vârstă 5 – 13 ani.

Zeci de copii talentați  din județele Constanța, Brăila și Harghita, înscriși fie la secțiunea de interpretare, fie la cea de dans popular, au vrut să le arate juraților că folclorul este comoara cu care se mândresc.
Proiectul cultural “Mini Armoni” demarat de primăria Cumpăna și-a propus să devina o tradiție, așa că anul acesta va demara și cea de a doua ediție a Festivalului. Cei care doresc să se înscrie o pot face pe pagina de facebook Mini Armoni sau la 0758.300.066. Concursul va avea loc în perioada 14-15 iunie 2014.

„Cu respect mă înclin în faţa profesorilor - interpreţi sau coregrafi - care i-au pregătit cu suflet, cu atâta dăruire pe aceşti copii să pună în scenă tradiţii autentice”, a spus, în deschiderea galei laureaţilor, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

FUEGO este unul dintre artiştii care susţin aceast proiect şi invită toţi copiii, indiferent de vârstă sau condiţie socială, să participle la cea de-a doua ediţie a Festivalului "Mini Armoni", “locul în care talentul contează, în care libertatea de exprimare şi valorile sunt în prim-plan, un spectacol dedicat tuturor naţionalităţilor din România.” (Fuego)


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger