JOLT KERESTELY şi FUEGO - Ediţie de colecţie la "Să v-amintiti, duminica!", duminică, 11.05.2014, pe Naţional TV

JOLT KERESTELY şi FUEGO 

Ediţie de colecţie la "Să v-amintiti, duminica!",
duminică, 11.05.2014, pe Naţional TV


Duminică, 11 mai 2014, începând cu ora 13.00, la Naţional TV, Fuego va fi prezent în platoul emisiunii “Să v-amintiţi, duminica!”, moderată de Corina Chiriac, pentru a-l sărbători pe compozitorul şi orchestratorul Jolt Kerestely, care aniversează 80 de ani de viaţă şi 50 de ani de activitate.


Vin să-şi omagieze maestrul: FUEGO, Angela Similea, Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer, Stela Enache, Daniela Vlădescu, Oana Sârbu, Maria Dragomiroiu, Viorela Filip, Emilia Diţu, Aurelian Temişan, Cătălin Crişan şi mulţi alţii.



Într-o lume derizorie, într-un peisaj mediatic ce devine, pe zi ce trece, o epavă a snobismului, a frivolităţii şi a lipsei de cultură, există şi emisiuni care îşi păstrează autenticitatea şi care ţin cu ardoare de acea fărâmă unică de calitate, conferită de sensul pe care arta îl capătă atunci când notele se-aşează pe portativ, şi anume, muzica.

Era inevitabil, ca în acest sezon, să nu existe şi un portret construit minuţios din creaţiile celui ce a dat eternităţii o fărâmă din geniul său artistic, prin capodoperele create, un portret Jolt Kerestely (seniorul muzicii româneşti).


Astfel, în ediţia de duminică, 11 mai a.c., începând cu ora 13.00, se va cânta doar Jolt Kerestely, într-un melanj armonios de compoziţii sublime, versuri durabile şi stări intense.
Conlucrarea dintre Fuego şi maestru s-a născut în urmă cu mulţi ani, la începutul carierei lui Paul, moment în care Jolt Kerestely i-a acordat o şansă artistului, descoperind potenţialul său şi investind în el încredere şi determinare.


Această legătură s-a perpetuat în timp, concretizându-se într-un album mult aşteptat de către toţi cei ce apreciază muzica cu mesaj. Este vorba despre CD-ul “STEAUA MEA“, o colecţie de autor, cu piese ample, de linie şi mesaje puternice, în care interpretul îl cântă pe maestrul Jolt Kerestely, cel ajuns la o respectabilă varstă, 80 de ani, premiat luna trecută cu “TROFEUL DE EXCELENŢĂ RADIO ROMANIA”, pentru întreaga activitate.


Emisiunea “Să v-amintiţi, dumi­nica!”, aduce în prim-plan muzica de calitate, emoţiile împărtăşite de aceasta şi, nu în ultimul rând, valorile reale, neprihănite ale artei autohtone. În plus, Corina Chiriac ne-a pregătit multe momente surpriză, pentru a avea parte de o duminică de Florar, în care muzica va triumfa.


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
7 mai 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger