FUEGO cântă la Focşani în spectacolul “Testament”, dedicat poetului Grigore Vieru, Ziarul “Monitorul de Vrancea”, 9 mai 2014

FUEGO cântă la Focşani 
în spectacolul “Testament”, 
dedicat poetului Grigore Vieru, 
Ziarul “Monitorul de Vrancea”, 9 mai 2014



Artistul Paul Surugiu revine la Focşani, cu cel mai nou spectacol al său, intitulat “Testament”, care face parte dintr-un turneu naţional. Evenimentul va avea loc la Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia”, miercuri, 14 mai, începând cu ora 19.00. În cadrul acestui spectacol de teatru, muzică şi poezie, Fuego, din ipostaza de actor şi cântăreţ, va interpreta, cu patos, poezii şi momente dramatice, dar şi o parte dintre cele mai frumoase cântece ale sale, toate urmând un fir narativ. 

Spectacolul este construit în jurul operei “poetul luminii”, Grigore Vieru. “Testament” poate fi descris ca o adevărată lecţie de patriotism, un motiv coerent pentru a ne reîntoarce la valorile esenţiale ale românilor, prin care înţelegem cu adevărat însemnătatea limbii române, a iubirii, a dragostei de părinţi şi de tot ce e mai nobil pe această lume, spun organizatorii. 


“Vă prezint un spectacol special, realizat cu devotament şi profesionalism, alături de o echipă minunată, în care vreau să descoperim împreună arta adevărată, în forma ei pură, fără artificii comerciale. Arta numită simplu: Grigore Vieru! Vom cânta împreună, ne vom aduce aminte de copilărie, vom încerca să ne iubim mai mult spaţiul în care trăim, limba, viaţa şi pe noi înşine!”, spune Fuego. 

Spectacolul este organizat de Asociaţia “Alternative Culturale”, turneul naţional cuprinzând 11 oraşe, la care se adaugă unul din Basarabia. Regia artistică este semnată de conf. univ. Adriana Piteşteanu, pedagog de teatru de peste 50 de ani, iar costumele sunt create de Doina Levintza şi Elena Stoica.
Biletele se pot procura de la casa de bilete a Ateneului Popular.

Autor: Mihaela Gîrleanu
Sursa: Ziarul “Monitorul de Vrancea”
9 mai 2014


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
9 mai 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger