FUEGO a venit personal să-i viziteze pe bătranii de la Mărăşeşti, Publicaţia “Ziarul de Vrancea”, 07 august 2014

FUEGO a venit personal să-i viziteze 
pe bătranii de la Mărăşeşti
Publicaţia “Ziarul de Vrancea”, 07 august 2014


Cunoscutul artist Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a fost prezent ieri, pentru scurtă vreme, la Căminul pentru persoane varstnice “O nouă şansă”, din Mărăşeşti.
Chiar dacă ieri nu le-a cântat celor 38 de beneficiari, Fuego a fost alături de Elena Stoica, preşedinta Clubului Rotary Varana Focşani în acest an rotarian, într-un proiect de voluntariat dedicat varstnicilor instituţionalizaţi. 

Artistul a promis însă că se va întoarce pentru a-i încanta pe bătrani şi cu vocea sa. Evenimentul central de ieri a fost însă începerea unui parteneriat între Cămin şi Club Rotary Varana. “Această acţiune face parte dintr-un program mai mare de voluntariat. Tot prin voluntariat am reuşit să facem acest club pe care l-am numit “Clubul Speranţei”. Am reuşit să facem câte ceva în sensul igienizării câtorva saloane, a grădinei de aici din faţă, de fapt, câte puţin din toate. Intenţia noastră este să transmitem la cât mai mulţi oameni de bine dorinţa de a face câte ceva. Nu trebuie bani mulţi, trebuie să trezeşti acel sentiment că din voluntariat se pot naşte lucruri frumoase”, a declarat Elena Stoica.

Pentru amenajarea clubului, rotarienii vrânceni au venit cu o sponsorizare de circa 10.000 lei, ce a constat în obiecte de mobilier, electronice şi electrocasnice, obiecte de igienă personală, haine şi, poate cel mai apreciat lucru, rafturi pentru viitoarea bibliotecă. 


“Mulţumesc pentru donaţiile pe care le-aţi făcut acestui cămin dar cel mai important lucru pe care consider că o să-l avem este parteneriatul pe care o să-l începem pentru o perioadă mai lungă. Acest parteneriat îl văd ca o susţinere din partea dumneavoastră, nu neapărat materială, ci spirituală şi promovarea activităţii pe care noi o facem aici. Cel mai important lucru este ca lumea să ştie că noi avem grijă de oameni”, a declarat Daniel Drăgan, directorul Căminului.
Cei 38 de beneficiari au avut parte şi de o masă festivă, iar angajaţii au primit din partea Clubului Rotary diplome pentru activitatea lor.

Autor: Gabriel Sava
Sursa: Publicaţia “Ziarul de Vrancea”
Voluntariat sub egida Rotary Varana la Mărăşeşti.
07 august 2014

Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger