Argeșul și-a premiat elitele. FUEGO a primit titlul de Cetățean de Onoare al Argeşului, Publicaţia ProArges.ro, 30 august 2014

Argeșul și-a premiat elitele. 
FUEGO a primit titlul de 
"Cetățean de Onoare al Argeşului", 
Publicaţia ProArges.ro, 30 august 2014


Sâmbătă, la Muzeul Golești, Sărbătorile Argeșului și Muscelului 2014 au ajuns la final, consumându-se partea cea mai intensă din ciclul de manifestări organizate în întregul județ de mai bine de o lună.
La eveniment au fost prezenți Fii și Cetățeni de Onoare ai Argeșului, personalități marcante la nivel național: academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, președintele Curții de Conturi, fostul senator de Argeș și premier Nicolae Văcăroiu, ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Educației, senatorul Ecaterina Andronescu, ÎPS Calinic, parlamentari, oameni de știință, artiști.



Ediția de anul acesta a fost marcată de prezența Corului Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, dar surpriza cea mai mare a fost cea a concertului lui FUEGO, care a fost, de altfel, și el desemnat cu titlul de "CETĂȚEAN DE ONOARE al Argeșului".


Artistul, colaborator al teatrului Al Davila din Pitești, a atras ca un magnet oamenii care veniseră la eveniment.
Altfel, Muzeul Golești a fost deschis gratuit toată ziua pentru cei care au dorit să vină să îl viziteze. Iar cei care au făcut acest lucru, s-au putut bucura de momente pe care numai un astfel de loc, special și atât de rar, ți-l poate oferi.



  

Au primit titlul de Cetățean de Onoare, anul acesta numeroase personalităţi locale, precum și tinerii de succes - tineri sportivi campioni naționali și internaționali, tineri olimpici, dar și tineri artiști sau implicați în diferite acțiuni civice.

Sursa: ProArges.ro
30 august 2014
Sursa foto: Pagina de facebook Popa Cristina


Postat de:
Fan Club Fuego Romania 
31 august 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger