TEO TRANDAFIR este, alături de FUEGO, “PRIETEN AL BUNĂVOINŢEI“ ROTARY VARANA FOCŞANI, 19 august 2014

TEO TRANDAFIR este, alături de FUEGO, 
“PRIETEN AL BUNĂVOINŢEI” 
ROTARY VARANA FOCŞANI, 19 august 2014


Proiectul ce are rolul de arăta că se poate, că prin implicare şi ajutor reciproc, situaţiile capătă o formă completă, se continuă într-un mod frumos, aducând în rândul “PRIETENILOR BUNĂVOINŢEI“, personalităţi remarcabile, care au demonstrat că a face bine, că a fi performant şi a munci cu folos, sunt stări de fapt ce trebuie luate drept exemplu.

Astfel, noul “PRIETEN AL BUNĂVOINŢEI“ este TEO TRANDAFIR, renumita prezentatoare TV. Aceasta a acceptat cu deschidere propunerea venită din partea clubului şi a mărturisit că este o bucurie să se numere printre cei ce sunt sprijin pentru bunăvoinţă, pentru performanţă.

Teo Trandafir este personalitatea care a definit umorul şi spontaneitatea, demonstrând că preceptele asupra oricărui şablon sunt eronate. Cu profesionalism, a redactat o etapă importantă în televiziunea din România, continuând acum, cu atitudine spirituală, să fie un model, o figură importantă în rândul celor ce se raportează la televiziune.


PROIECTUL “PRIETEN AL BUNĂVOINŢEI“ este modalitatea prin care noi încercăm să arătăm că există oameni speciali, ce nu fac altceva decât să fie naturali şi profesionişti în tot ce întreprind. Din diverse domenii, cei ce ni s-au alăturat şi ni se vor alătura acestei campanii, devin susţinători ai bunăvoinţei, ai lucrului bine făcut, ce poate ulterior deveni model.


Alături de Teo Trandafir, din proiect, până în prezent fac parte, ca membri de onoare ROTARY VARANA FOCŞANI şi “PRIETENI AI BUNĂVOINŢEI“ - interpretul Paul Ciprian Surugiu - FUEGO, autorul Dumitru Constantin Dulcan, istoricul Adrian Cioroianu şi pianistul Ştefan Doniga.


Sursa: Pagina de facebook Rotary CLUB Varana Focșani
19 august 2014


Postat de:
Fan Club Fuego Romania 
21 august 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger