"Familia Favorit" revine cu un nou sezon, sâmbătă, 9 august, într-o ediţie specială, începând cu ora 20.00, pe Favorit TV

"Familia Favorit" revine cu un nou sezon, 
sâmbătă, 9 august, într-o ediţie specială, 
începând cu ora 20.00, pe Favorit TV


În plină vară, în care răcoarea poate fi oferită doar de muzica bună, ce e mai mult decât un aer revigorant, show-ul oamenilor de suflet, ce îl are pe Fuego în prim plan - "Familia Favorit" revine cu un nou sezon, mai spectaculos, în care veţi putea urmări ceea ce vă doriţi - invitaţi şi poveşti captivante, muzică specială, personalităţi marcante şi tradiţii româneşti autentice.



Astfel, sâmbătă, 9 august, începând cu ora 20.00, numai pe Favorit TV, sunteţi invitaţi de către artistul romantic şi îndrăgit, Fuego şi de către echipa emisiunii, să urmăriţi o ediţie de colecţie, un best-of cu aromă estivală, în care veţi avea parte de cele mai frumoase şi iubite refrene ale artistului, îmbrăcate într-o poveste muzicală, interpretate de-a lungul timpului, în emisiunea ce împlineşte, în această vară, 6 ani de existenţă.

Şi pentru că ne aflăm la ceas aniversar, în săptămânile următoare v-am pregătit numeroase surprize. Pe 16 august, sub genericul "AU FOST ŞI VOR MAI FI", cele mai importante personalităţi, care ne-au călcat pragul în sezonul trecut, vor dărui un buchet inedit de melodii, cu cele mai bune şi apreciate piese. Tot atunci, vom rememora toate figurile culturii româneşti care au fost prezente, prin amintiri şi imagini, în rubrica omagială "Au fost şi vor mai fi".



Pe 23 august, de ziua artistului, am pregătit o mulţime de lucruri spectaculoase, de la urări, la momente unice din cariera sa, precum şi secrete şi dezvăluiri inedite.
Şi pentru că păşim cu dreptul în cel de-al şaselea an, în luna septembrie, am pregătit o gală în care vom premia prietenii emisiunii şi vom celebra performanţa.
Rămâneţi, aşadar, încă un sezon alături de noi!

Sursa: Echipa emisiunii "Familia Favorit"
Favorit TV, 6 august 2014

Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger