EXCLUSIV! De ziua lui, FUEGO ȘI-A TURNAT ȘAMPANIE PE CAP, alăturându-se campaniei “ICE-BUCKET CHALLENGE”, Phon.ro, 23 august 2014

EXCLUSIV! 
De ziua lui, FUEGO ȘI-A TURNAT ȘAMPANIE PE CAP,
alăturându-se campaniei “ICE-BUCKET CHALLENGE”, 
Phon.ro, 23 august 2014


În ziua în care împlineşte 38 de ani, Fuego s-a alăturat campaniei-fenomen care a stârnit o adevărată isterie în rândul celebrităţilor din întreaga lume - “ICE-BUCKET CHALLENGE”. Provocat de către Connect R, artistul a răspuns afirmativ şi, într-un mod inedit, a combinat apa şi gheaţa cu şampania, turnându-şi totul pe cap dintr-o frapieră.

Decretând ziua de 23 august drept zi naţională a muzicii, el i-a provocat, în continuare, pe cei ce îşi sărbătoresc şi ei ziua de naştere - ANDRA, OVI ŞI MĂDĂLIN IONESCU.
De asemenea, Fuego a mărturisit, în exclusivitate pentru PHON, că se va alătura campaniei “ICE BUCKET CHALANGE” nu doar prin această ştafetă, ci donând efectiv şi bani pentru descoperirea unui tratament în cazul sclerozei. Astfel, Fuego va dona 300 de dolari, iar mesajul său este unul clar - ştafeta, însoţită de un ajutor financiar clar, pot ajuta în găsirea unui leac ce va salva numeroşi oameni, dându-le o şansă la viaţă.

Campania spectaculoasă a debutat în urmă cu doar o lună şi jumătate în Statele Unite, fiind iniţiată de un american din statul Massachusetts, diagnosticat cu ALS. Ea are scopul de a aduna fonduri pentru cei ce suferă de scleroză laterală amiotrofică. În prezent, boala nu poate fi vindecată şi e nevoie de cât mai mulţi bani pentru găsirea unui tratament.


Paul Ciprian Surugiu, alias Fuego s-a născut pe 23 august 1976, la Turda, lansându-se în anul 1993, la Festivalul de la Mamaia, fiind decorat cu titlul „ Artist al Poporului Republicii Moldova”  în anul 2012 pentru performanţa în artă.
Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Anonim
23 august 2014 la 09:36

Anca Barlad .la multi ani PAUL .

Rodica
25 august 2014 la 15:01

La multi ani ! Cred ca meriti din plin sa fi FERICIT si iti doresc sa ai parte de o iubire la fel de frumoasa precum sti sa o canti...

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger