FUEGO este îmbrăcat de DOINA LEVINTZA!, Ziarul “Libertatea”, 30 iunie 2014

FUEGO este îmbrăcat de DOINA LEVINTZA!, 
Ziarul “Libertatea”, 30 iunie 2014


Aspectul, imaginea afişată de un artist pe scenă, în momentul în care se prezintă în faţa publicului său, reprezintă prima formă prin care acesta dovedeşte cât de mult îşi respectă meseria şi pe cei din faţa sa.
Aşa se face că artiştii colaborează, pe acest plan, cu profesionişti în domeniul vestimentar pentru a se prezenta ireproşabil. Este şi cazul îndrăgitului artist Fuego. Deşi ani de-a rândul artistul s-a îmbrăcat singur, încercând să fie elegant, în conformitate cu structura şi genul muzical pe care îl promovează, de aproape doi ani acesta lucrează împreună cu unul dintre cele mai importante nume ale scenei româneşti - Doina Levintza.


Se pare că renumita creatoare şi scenografă se ocupă îndeaproape de mai toate apariţiile scenice ale artistului, de ţinutele din cadrul turneelor sale naţionale, precum şi de parte din apariţiile televizate. Doina Levintza i-a creat un stil specific artistului, bazându-se pe eleganţă şi extravaganţă, în aşa fel încât acum, ţinutele lui Fuego de la concerte, ce poartă semnatura artistei, sunt inconfundabile.



Totodată, Doina Levintza creează pentru Paul Surugiu, ţinute exclusiviste, din materiale preţioase, broderii manuale, cu un design special. Colaborarea dintre cei doi stă sub semnul respectului, Fuego declarând, de nenumărate ori, că se simte onorat că Doina Levintza a acceptat să se ocupe de imaginea sa în acest plan, afirmând că acum şi-a găsit cu adevărat stilul vestimentar.



“Doina Levintza a găsit formula ideală pentru imaginea mea. M-a simţit pe mine, a ştiut ce îmi place şi, în acelaşi timp, a reuşit să găsească varianta perfectă pentru a îmbina originalitatea cu eleganţa, rafinamentul cu extravaganţa.



Pentru mine este o bucurie să fiu îmbrăcat de dânsa. Şi pentru că ţinuta este extrem de importantă, aceasta dând un plus de valoare actului artistic complet, consider că eu, prin creaţiile Doinei Levintza, pot sta onorant pe scenă, demn, oferind publicului meu calitate” mărturiseşte Fuego pentru “Libertatea”.




Doina Levintza este una dintre cele mai apreciate şi de succes personalităţi ale modei româneşti, cu numeroase premii şi colecţii lansate de-alungul vremii. Activitatea sa este remarcabilă, fiind scenograf, regizor şi vizionar în domeniul artelor plastice şi vizuale, Recent, aceasta a fost premiată cu trofeul pentru scenografie şi costume, în cadrul Galei Premiilor Operelor Naţionale, desfăşurată la Iaşi, pentru opera “TRAVIATA”, montată tot la Iaşi.


Sursa: Ziarul "Libertatea"
30 iunie 2014

Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger