VIDEO/FUEGO îi urează "La mulţi ani!" Mirabelei Dauer, într-o ediţie surpriză, la "Răi da buni", Antena Stars, 9 iulie 2014

Fuego îi urează "La mulţi ani!" Mirabelei Dauer,
într-o ediţie surpriză, la "Răi da buni",
Antena Stars, 9 iulie 2014


În această seară, 9 iulie 2014, Paul Surugiu - Fuego a fost prezent în platoul emisiunii  “Răi da’ buni”,  alături de Camelia şi Mihai Mitoşeru, pe Antena Stars, cu o surpriză, în direct, pentru buna lui prietenă şi colegă, Mirabela Dauer, cu ocazia aniversării zilei de naştere a artistei.

Astăzi, cântul românesc e în sărbătoare, celebrând cea mai frumoasă înfăptuire vocală de până astăzi, eminamente reală şi absolut perfect naturală, o personalitate a muzicii, care topeşte inimi, trezeşte bucurii, îmbrăţisează tristeţi, în formele lor depline, o temerară a curajului şi voinţei, o creatoare muzicală sublimă care hrăneşte, constant, iluzii, fantezii, iubiri, fericiri, în călătoria anilor, ai EI, ai mei, ai tăi, ai noştri...
Frumos destin, frumos parcurs, frumos prinos! 


Îndrăgita interpretă de muzică uşoară, Mirabela Dauer, a împlinit astăzi 67 de ani. Născută în anul 1947 în Bucureşti, artista se poate mândri cu o carieră longevivă, un număr mare de fani şi un nume sonor pentru piaţa muzicală românească. S-a impus pe scena muzicală prin vocea sa, prezenţa deosebită, delicateţe, frumuseţe, profesionalism. Fiecare apariţie a sa este un adevărat regal muzical. 

Cu acest prilej, Fuego a ţinut să fie prezent, alături de prietenul său Mihai Mitoşeru, pentru a omagia cea mai bună voce feminină a muzicii pop româneşti din ultimii 30 de ani, Mirabela Dauer.
Între Paul Surugiu - Fuego şi Mirabela există o relație specială de prietenie, dublată de dragostea pentru artă, pentru frumos. Prietenia lor stă sub semnul muzicii şi al respectului pe care un artist, îl poartă pentru un punct de referinţă al artei pop româneşti, fiind un exemplu elocvent despre nobleţea pe care acest sentiment fără margini îl conferă omului, dăruind, tot prin sunete,  o sursă nesperată de inspiraţie, trăire, emoţie.


Mira Dauer, aşa cum o numesc cei apropiaţi, transmite sensibilitate, reuşind, astfel, să îndeplinească acea misiune nescrisă pe care un artist o primeşte atunci când îmbină talentul cu munca, când e înzestrat cu acea fărâmă ce poate contura şi formula arta.

În semn de preţuire, dar şi pentru faptul că fără ea muzica în sine nu ar fi avut aceeași înfăţişare, Fuego i-a urat mulți ani de cântec, sănătate şi iubire din partea publicului: “O felicit pentru toate realizările, pentru activitatea ei impresionantă, pentru nenumăratele şlagăre pe care le-a dăruit poporului român şi îi mulţumim pentru faptul că există şi putem, în fiecare an, să-i cântăm “La mulţi ani!”.
Să fii sănătoasă, fericită și iubită de întreaga Românie!”

Astăzi, şi noi, Fan Club Fuego Romania, aducem un omagiu de admiraţie şi recunoştinţă unei artiste al cărei cânt, plin de doruri şi iubire, ne-a legat firul gândului de frumos. La o vârstă de aur, acest mit al creaţiei muzicale româneşti, cu a sa impresionantă forţă energetică, ne cucereşte, într-un elixir al romantismului, umplându-ne golurile existenţiale, marcându-ne profund în abisalul sufletesc.
Îi urăm: La mulţi, mulţi ani de cântec şi de viaţă plină, pentru cea "PLINĂ DE VIAŢĂ", MIRABELA DAUER!
Iubeşte viaţa, iubeşte muzica, iubeşte oamenii, aşa cum numai tu ştii să iubeşti, oriunde ai fi, în noapte sau în zi, iubeşte...
APLAUZE LA SCENĂ DESCHISĂ!
VĂ IUBIM ŞI MULŢUMIM!

Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger