Mioara Velicu şi Fuego cântă pe “Plaiul Tojanului“, duminică, 27 iulie 2014, Publicaţia “Monitorul de Vrancea”, 26 iulie 2014

Mioara Velicu şi Fuego cântă pe “Plaiul Tojanului“,
duminică, 27 iulie 2014, 
Publicaţia “Monitorul de Vrancea”, 26 iulie 2014


Vrâncenii sunt invitaţi să participe, duminică, la cea dea 47-a ediţie a Festivalului Folcloric Interjudeţean „Plaiul Tojanului“, care va avea loc la Paltin. Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Vrancea, Centrul Cultural Vrancea, Primăria Comunei Paltin, Consiliul Local Paltin şi Obştea Paltin. Locul de desfăşurare este chiar Plaiul Tojanului, locul unde acest festival se ţine încă de la înfiinţare, data de desfăşurare fiind aceeaşi dintotdeauna, respectiv ultima duminică din luna iulie. La manifestare sunt invitate să participe ansambluri folclorice din mai multe localităţi vrâncene, dar şi din alte judeţe. 


Tot duminică, la Muzeul Etnografic din comuna Paltin se vor aniversa 200 de ani de la prima atestare documentară a localității. Primarul comunei Paltin, Tudorel Bîtcă, îi invită la manifestări pe toţi vrâncenii care vor să petreacă o zi în aer liber, în compania unor artişti îndrăgiţi. 
„Invit vrâncenii să participe la această frumoasă sărbătoare a noastră. Festivalului Folcloric Interjudeţean Plaiul Tojanului este sărbătoarea de suflet a întregii comunităţi pe care o reprezint“, a spus Tudorel Bîtcă. 


Invitaţi de onoare sunt MIOARA VELICU şi FUEGO. 

Autor: George Noapteş
Sursa: Publicaţia “Monitorul de Vrancea”
26 iulie 2014

Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger